Bu sezon ona kayıtsız kalmak zor. Birbirinden farklı işlerle karşımıza çıkıyor. Oynadığı her karaktere kattığı enerjisiyle fark yaratıyor, “Arka arkaya doğruları yapmaya ve ufak ufak onun meyvesini yemeye başladım” diyor. Yiğit Kirazcı ile buluşuyoruz; yaşadığı değişimleri, çarpıcı hayat hikâyesini, defolarını, karanlık yanlarını ve bilinmeyenleri konuşuyoruz...
#Yiğit KirazcıO, Bahar Şamhili Tanju. İkimiz de yıllardır medyanın içindeyiz, hiç tanışmamıştık. Kuaförde yan yana saçlarımızı kestirirken tanıştık. Benim hafif soğuk algınlığım vardı, öksürüyordum, burnumu çekiyordum. “Dur!” dedi ve mutfağa gitti, bana nefis bir çorba hazırladı. Kendi ürettiği ilikli kemik suyu çorbası. İçine zencefil, limon, zerdeçal, karabiber filan da koymuş. Nasıl nefis olmuş anlatamam.Eskinin reklamcısı, şimdinin girişimcisi, ‘Gurvita’nın yaratıcısı Bahar. Nasıl mı giriyor bu işe? Hastalanıyor. Erken yaşta kemik erimesi teşhisi konuluyor. Doktorlar ilaç tedavisinin yanında kemik suyu ve sakatat çorbalarını tüketmesini öneriyorlar. İnanılmaz faydasını görüyor, bağışıklık sistemi kuvvetleniyor, iyileşiyor. O da kendisine iyi gelen bu şeyi, insanların hizmetine sunmaya karar veriyor...
#YazarKanal D’nin iddialı dizisi “İsimsizler’in başrol oyuncusu Uğur Güneş’le İstanbul dışındaki sette buluştuk. Dizide Kaymakam Fatih olarak karşımıza çıkan Uğur’la önce kaymakam odasına, sonra da çelik yelekleri giyerek çatışma sahnelerinin çekildiği dağlık alanlara gittik, zorlu hazırlık sürecinden yüklendikleri misyona, bölgede karşılaştıkları şehit annelerine kadar pek çok şeyi konuştuk.
#Ömür GedikMusakkanın karekökünden yola çıkıyor kadayıfın algoritmasını alıp mantısını pişiriyor... Robert Kolej’den Harvard’a uzanan yolda, bir hastane yöneticisinin kendi mutfağını yaratan lezzet mimarına dönüşme öyküsü... Bol matematik, çok baharat, fazla zeka ve karşınızda “Mucize Lezzetleri” ile Refika Birgül...
#İzzet ÇapaHer tarafından enerji fışkıran bir Yay kadını Ayşegül Dinçkök. Tophane-i Amire’de bir sergi açtı: ‘Derin Tutku’. Endonezya-Sulawesi’de çektiği 30 sualtı fotoğrafından oluşuyor. Her biri 4 bin liraya satılacak ve elde edilecek gelir Gökova’daki dul balıkçı kadınlarına verilecek...
Her tarafından enerji fışkıran bir Yay kadını Ayşegül Dinçkök. Tophane-i Amire’de bir sergi açtı: ‘Derin Tutku’. Endonezya-Sulawesi’de çektiği 30 sualtı fotoğrafından oluşuyor. Her biri 4 bin liraya satılacak ve elde edilecek gelir Gökova’daki dul balıkçı kadınlarına verilecek.
Her şey bir tehdit mektubuyla başladı. Serdar Erener’in reklam ajansı Alamet-i Farika’ya iş başvurusunda bulunmak istiyordu. Gazeteden kestiği harflerle "Cellocan elimizde, Özlem’i işe almazsanız sorumluluk size ait. İmza Özlem, pardon bir dost" yazdı ve gönderdi. Kağıdın sol tarafına da bir Cellocan fotoğrafı iliştirmişti.
Son günlerde fazla duyar olduk, piyasadaki tasarımcıların birçoğu LaSalle’de eğitim aldığını söylüyor. Sunset, İpekyol, Abbate, Zara, Miss Sixty, Mavi Jeans, Park Bravo ve hatta Roberto Cavalli gibi markaların tasarım ekiplerinde LaSalle mezunları çalışıyor.
Reklamcılık Vakfı, reklamcılık konusunda herhangi bir deneyimi olmayan ve bu alanda kariyer yapmak isteyenlere yönelik ‘Mesleğe Giriş Eğitimleri’ düzenliyor. ‘Müşteri Temsilciliği, Reklam Yazarlığı ve Stratejik Planlama’ başlıklı üç farklı alanda verilecek eğitimler, iki ayda tamamlanacak.
Reklamveren kuruluşların reklam,pazarlama departmanlarında marka yönetimi ile ilgili görevler üstlenerek kariyer yapmayı planlayan gençlerin, temel mesleki donanımlarını geliştirmek ve onları iş pratikleri ile buluşturarak mevcut uygulamalar hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla Reklamverenler Derneği – Reklamcılık Vakfı işbirliğiyle hazırlanan Reklam Yazokulu / Reklamveren eğitiminin ilk uygulaması 15 Eylül – 03 Ekim 2003 tarihlerinde, İstanbul’da ,İstiklal Caddesi_Tünel’deki REM (Reklam Merkezi) binasında gerçekleştirilecek.
<B>19 </B>Eylül 2002 tarihli Milliyet Gazetesi'nde <B>Aslı Öktener</B>'in <B>‘‘Yeni Camel beğenilmedi, satışları düştü’’</B> başlıklı haberini okuyunca, iki üç ay önce, bir okuyucumun gönderdiği e-mektubu anımsadım ve nasıl bu haberi atladım diye hayıflandım.