Abdullah Avcı, corona günlerine dair açıklamalarda bulundu. Virüs sonrası futbol endüstrisini değerlendiren Avcı, kişisel hayatına dair de detayları paylaştı.<div style="margin: 0 auto; max-width: 100%; min-width: 300px;"><div style="position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden;"><iframe style="width: 300px; min-width: 100%; position: absolute; top: 0; left: 0; height: 100%; overflow: hidden;" src="https://embed.dugout.com/v2/?p=eyJrZXkiOiJpUzJ6bFdjZSIsInAiOiJzcG9yYXJlbmEiLCJwbCI6IiJ9" width="100%" height="400" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen="allowfullscreen" data-mce-fragment="1"></iframe></div></div>
#Abdullah AvcıEvde bol bol vakit geçirdiğimiz bugünler bolca kitap okumak, yeni bir hobi edinmek ve kendimizi geliştirmek için ideal. Evdeyken yapabileceğimiz bir diğer aktivite ise belgesel izlemek. Oturduğunuz yerden sizi dünyanın öbür ucuna götürecek ve oradaki insanların hayat tarzları ile tanıştıracak seyahat temalı belgeseller izlemeye ne dersiniz? Sizin için evinizin rahatlığında dünyayı gezdiren seyahat temalı belgeselleri listeledik.
#Seyahat BelgeselleriYıldız Cıbıroğlu’nun yeme-içmeye dair söyleşilerinden oluşan ’İstanbul’da Mutfaklar’da, kadim kentin yemeklerinin, mutfaklarının tarihi yatıyor. Telefonumuzdan birkaç dakikada yemek siparişi verdiğimiz zamanlarda, kabartma tozunun pastane mutfağında yapıldığı zamanlara bakmak, enteresan bir deneyim...
#İstanbul'da MutfaklarHem İngilizce işletme hem de sahne ve gösteri sanatları eğitimi aldı ama asıl tutkusu mutfaktı. Tutkusunun peşinden gitti. Şimdi yemek, lezzet, mutfak dendiğinde Türkiye’nin ilk akla gelen isimlerinden biri. Üç ayrı lokantasında her ay binlerce kişiyi ağırlayan, bir yandan da televizyon programlarıyla evlerimize konuk olan Arda Türkmen, kuralı bozmadı; bu ramazanda yine Kanal D ekranında... “Arda’nın Ramazan Mutfağı” ile haftanın 6 günü seyirciyle buluşacak olan Türkmen’in önemli bir de uyarısı var: “Gece çok yemek, uzun süre tok kalınacağı anlamına gelmez.”
#Canan KaratayHem İngilizce işletme hem de sahne ve gösteri sanatları eğitimi aldı ama asıl tutkusu mutfaktı. Tutkusunun peşinden gitti. Şimdi yemek, lezzet, mutfak dendiğinde Türkiye’nin ilk akla gelen isimlerinden biri. Üç ayrı lokantasında her ay binlerce kişiyi ağırlayan, bir yandan da televizyon programlarıyla evlerimize konuk olan Arda Türkmen, kuralı bozmadı; bu ramazanda yine Kanal D ekranında... “Arda’nın Ramazan Mutfağı” ile haftanın 6 günü seyirciyle buluşacak olan Türkmen’in önemli bir de uyarısı var: “Gece çok yemek, uzun süre tok kalınacağı anlamına gelmez.”
#Arda Türkmen‘Sıfır Bir - Bir Zamanlar Adana’da’ ilk bölümüyle 1 Haziran 2016’da yüklenmiş YouTube’a; “Türkiye’nin en gerçek, en sert internet dizisi” şeklinde bir küçük tanıtımla. Savaş Ay’ın tabiriyle ‘zıpkın gibi, fişek gibi’ bir dizi olduğu 15 dakikalık ilk bölümden belliydi. O ilk bölüm 11 milyon 209 bin kere izlenmiş ve üçüncü sezonuna BluTV platformunda devam ediyor.
#S1F1R B1RHepimizde bir tatlı telaş...<br><br>Son dakika toplantıları, akla son dakika gelen parlak bir fikir, posta kutusuna son dakika düşen bir adres, son dakika kotarılan bir izin ve son dakikaya kadar içimizi kemiren acaba bir şey unuttuk mu hissi...