Tarım Kredi Kooperatif marketleri indirimli ürünler kataloğu ile 20-29 Kasım ürünleri ve indirimli fiyat listesi belli oldu. Tarım Kredi Kooperatif kataloğunda yer alan yeni ürünler, uygun fiyatlarda market raflarında müşterilerle buluşuyor. Tarım Kredi marketlerinde dana etli mini içli köfte 150 g 41,90 TL, tam yağlı yoğurt 3000 g 97,5 TL, yarım yağlı tost peyniri 1000 g 189 TL, kefir 19,90 TL, domates salçası 39,90 TL'den raflarda müşterileri bekliyor. Peki Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde hangi ürünler indirimli, neler var? İşte 20-29 Kasım 2024 yeni Tarım Kredi Kooperatif indirimli ürünler kataloğu tamamı ve fiyat listesi...
#Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Aktüel Ürünler KataloğuTarım Kredi Tarım Kredi Kooperatif Marketleri kataloğu ile indirimli ürünler raflarda müşterilerin beğenisine sunuldu. 9 Ağustos'a kadar raflarda olacak Tarım Kredi indirimli ürünler listesinde beyaz peynir, hazır mıhlama, osmancık pirinç, yeşil mercimek, nohut, bebek şampuanı, 40'lı tuvalet kağıdı, fındık kreması, tava yoğurdu, raflarda satışta. Tarım Kredi marketlerinde kangal sucuk kg fiyatı 499,90 TL, 400 gram kıyma 147,60 TL, satır köfte 400 gram 184,90 TL, 16'lı kağıt havlu 139,90 TL, 6'lı maden suyu 29,90 TL, salamura siyah zeytin 500 gram 59,90 TL, 350 gram Erzincan tulum peyniri 109,00 TL, 2,5 kg kaymaksız yoğurt 69,90 TL, 1 kg nohut 45,00 TL, 2,5 kg Osmancık pirinç 108,90 TL'den müşterilere ulaştırılıyor. Peki 30 Temmuz- 9 Ağustos Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde hangi ürünler indirimli? İşte, 30 Temmuz- 9 Ağustos Tarım Kredi Kooperatif market indirimli ürünler listesi tamamı ve fiyatları...
#Tarım Kredi Kooperatif Market KataloğuEt ve deniz ürünlerini aynı tabakta birleştiren ‘surf&turf’ özellikle yazlık yerlerdeki mekânların talep gören gözde sunumlarından. Şef Buse Doğrular Dövenci, bize bu tarifin burger versiyonunu market raflarında kolaylıkla bulabileceğimiz Metro markalı ürünlerle hazırladı. Evde denemek için vakit kaybetmeyin.
#MetroEtiler’deki bir ara sokakta iki katlı, şirin mi şirin bir villa... Beca’nın gecesi ayrı, gündüzü ayrı hareketli. Mekân şu sıralar şehirdeki ikinci yılını doldururken yenilenen menüsünü de servis etmeye başladı.
#Melis YılmazMercimek içeriğindeki yüksek proteinle bitki bazlı beslenmede etin yerine geçiyor, kırmızısı glütensiz una dönüşebiliyor. Onunla Hint usulü bol baharatlı bir yahni yapabilir veya bolonez sosa da dönüştürebilirsiniz. Çeşit çeşit, renk renk mercimekle mutfakta neler yapabiliriz bakalım...
#Şef Altuğ TezerHürriyet Ankara’nın ‘Kuşaktan Kuşağa Ankara Hikâyeleri’ serisinde Ankara Kalesi’ndeki ‘Kebapçı Emin Usta’ya konuk olduk. En başından beri hem geleneğine hem de geleceğine bağlı kalan bir kebapçı ‘Emin Usta...’ Koyunpazarı Sokak’taki lokantayı ‘eski Ankaralıyım’ diyen herkesin bildiğini düşünüyorum... İşte üç kuşağın hikâyesi...
#Aziz DevrimciEskiden birçok esnaf lokantasının yöresel bağları çok güçlüydü. Memleketlerinden ucuz ama iyi malzeme getirirlerdi. Yıllar geçtikçe sera dışı tarım ve doğal otlamaya dayalı hayvancılık kayboldu. Malzemeler değişti. Eskiden özellikle et ve sebze hatta yoğurtla süt kalitesi çok daha iyiydi…
#EsnafABD’nin ‘gurme cenneti’ denen Berkeley gastronomide çok önde. Neden? İki öğe ön plana çıkıyor: Üniversite ve etnik-kültürel çeşitlilik. Ciddi ve kurumsallaşmış bir üniversite sık sık seyahat eden, yabancı mutfakları bilen insanları bünyesine çekiyor. Girişimciler de ortaya çıkan talebe cevap veriyor. Etnik-kültürel çeşitlilik de çok önemli. Mutfağın gelişimi için farklı mutfakların karşılıklı etkileşimi ve birbirinden öğrenmesi şart…
#GastronomiKızarmış patates, köfte, makarna… Bu üçünün ortak noktası nedir? Doğru cevap: Hepsi de ketçapla çok iyi gider. Peki ketçabınızı marketten almak yerine evinizde yapıp gönül rahatlığıyla tüketmeye ne dersiniz? “Çok iyi olur” diyenler için tarifimiz aşağıda. Yalnız bu ketçabı çok büyük miktarlarda yapmamaya dikkat edin zira içinde koruyucu katkı maddesi olmadığından kısa sürede bozulabilir. İşte evde market tadında ketçap yapılışı…
#EvdehayatEn sevilen tatil beldelerinden Bodrum, sahilleri kadar haftanın hemen her günü kurulan semt pazarlarıyla da ünlü. Bölgede sıkı bir alışveriş turu atmak istiyor ama neyi, nereden alacağınızı bilmiyorsanız, The Marmara Bodrum’daki Tuti Restaurant’ın başarılı şefi Hakan Süve’nin önerilerini kaçırmayın. Şefin her zaman uğradığı adresler arasında Milas’ın memecik zeytinyağını yapanlar da var, balığın en tazesini bulabileceğiniz dükkânlar da...
#PeynirYumuşacık bir ekmek, pişerken içi sulu sulu kalmış bir köfte ve köfteden rol çalmayacak miktarda sosla yapılmış, dışarıda yediklerimizi aratmayacak bir burger için ne lazım? Banko Burger’in sahibi ve şefi Bora Bozankaya’ya sorduk. Sadece ekmek ve köfteyle kalmadık, patates kızartması, karamelize soğan ve burger sosunun lezzetine lezzet katacak öneriler de aldık.
#Burger EkmeğiGezmek ve kamp yapmak hemen herkesin hayalidir. Eşsiz manzaralı ve soğuk suyu bulunan, şelale kenarında tatil yapmak isteyen kişiler için tavsiye edilen yerlerin başında Gürleyik Şelalesi geliyor. Gürleyik Şelalesinin özelliklerini, nerede olduğunu ve ücretleri gibi bilgilere ulaşabilirsiniz.
#Gürleyik ŞelalesiTürkiye’nin 81 ilinde 80 bine yakın iş ortağı restoran, mahalle esnafı ve yüzlerce market deposuyla 30 milyonu aşkın kullanıcısına hizmet veren Yemeksepeti, 2022 yılını yeni ilkler ve rekorlarla tamamlıyor.
#Sponsorlu İçerikTürkiye’den Avrupa Birliği ülkelerine et ve süt ürünleri ihracatına yönelik ağır engelleri aşarak Almanya pazarına girmeyi başaran Pınar, iki ürünüyle Alman gıda sektörünün en itibarlı uluslararası kalite ödüllerini kazanarak Avrupa’daki atılımlarını sürdürüyor. Türk gıda sektörünün lider şirketlerinden Pınar’ın ürünlerinden 500 gramlık paketlerde piyasaya sürülen ‘Pınar Süzme Peynir’ ve 180 gramlık ‘Pınar Labne’, Alman Tarım Birliği’nin (DLG / Deutsche Landwirtschafts Gesellschaft) tarafından altın madalyayla ödüllendirildi.
#Almanya"Bırak artık şu elindeki ekmeği", "Sen yine mi kilo aldın?", "Sana evde yemek vermiyorlar mı?", "Sınıf arkadaşın senden daha uzun, büyümüyorsun..." Bu cümleler arasında size de tanıdık gelenler var mı? Ebeveynlerin çocukluk döneminde kurduğu 'beden' ve 'yemek' baskıları, bireylerde ciddi yeme bozukluklarına yol açıyor. Kimisi hayatı boyunca diyet yapıyor, kimisi zorla yedirilen bir yemeği ömrü boyunca görmek istemiyor, kimisi ise sürekli "Daha fazla yemeliyim, kilo almalıyım, boyum uzamalı" diye çabalıyor. İşte çocukluk döneminde yemek baskısına maruz kalan ve bu durumu bir 'travma' haline gelen insanların hikayeleri...
#Yeme Bozukluğu