Köfteci Enişte'nin lezzeti dünya sıralamasına girdi

Güncelleme Tarihi:

Köfteci Eniştenin lezzeti dünya sıralamasına girdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2023 06:26

Aydın'ın Çine ilçesinde 30 yıl önce bir kır lokantasında ürettiği köfteleriyle yurt genelinde ünlenen Köfteci Enişte Rafet Samur, lezzet sırrını yeni kuşaklara aktarmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

 

  

AYDIN, Muğla, Bodrum yolu üstünde Ege Bölgesi'nin en lezzetli ızgara ve tatlılarıyla ünlü Köfteci Enişte'nin 30 yıllık lezzet sırrı dünya sıralamasına girdi. Gezi turuna çıkanların kullandığı dünyanın en çok ziyaret edilen rehberlerinden Foursquare ile Tripadvisor'de yorum rekorları kıran Köfteci Enişte, köfte ve çöp şiş tarifini önümüzdeki dönemde yeni kuşak işletmecilere vermeye hazırlanıyor. Köfte ve çöp şiş üretiminde doğal olmayan hiçbir maddenin kullanılmadığını söyleyen Rafet Samur, "Ürünlerimizin tamamı günlük hazırlanır. Kullandığımız et, baharat ve yağların tamamı kendi bölgemizin ürünlerinden. Gelen yoğun talep üzerine sadece restoranlarımızda satışını yaptığımız paket ürünlerimiz var. Koruyucu ve katkı maddesi içermediği için kısa sürede tüketilmesini tavsiye ediyoruz. Bir uzman ekip, ürünlerimizi katkı maddesi konulmadan, lezzet değerleri değişmeden market raflarında satışı için AR-GE çalışması yürütüyor. Bu konuda bilim insanları ve doktorların tavsiyesine uyacağız" dedi.

Haberin Devamı

Köfteci Eniştenin lezzeti dünya sıralamasına girdi

HEDEFTE DAHA DA BÜYÜMEK VAR

Köfteci Enişte Restoranları’nın kurucusu Rafet Samur, yakın gelecekle ilgili yatırım planlarını açıkladı. Samur, "Güler yüzlü 50 çalışanımızla günün her saatinde konuklarımıza özenle hazırladığımız ürünleri sunmaktan mutluyuz. 1997 yılında Çine'de açtığımız ilk kır lokantasının ardından bugüne kadar yüz binlerce insana ulaştık. Tek sermayemiz güler yüzümüz ve lezzetimiz. Burada yolcu karşılamak da uğurlamak da çok önemli. Köfteci Enişte restoranlarını özellikle turizm odaklı yollar üzerinde, daha sonra büyük şehirlerde franchise yöntemiyle çoğaltmayı hedefliyoruz."

 

EN ÇOK YORUM

ALAN RESTORAN

PANDEMİ sonrası yeniden yapılanma sürecine giren restoranların üretim kapasitesini artırdığını söyleyen Rafet Samur şu bilgileri verdi: "Foursquare ve Tripadvisor gibi gezi rehberlerinde, misafirlerimizin yorumları bize cesaret verdi. Foursquare'de ziyaretçi sayımız 20 bini geçti. Köftelerimiz, çöp şişlerimiz ve tabi tatlılarımızın lezzetleri tamamen bize özgü. Bu yüzden sosyal medya platformlarında ziyaretçilerimizin sürekli olumlu yorumlarını ve mesajlarını alıyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!