balık restoranı haberleri sayfasında balık restoranı hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 1546 balık restoranı haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.
Konya'da enkaz altında kalan 2 kişinin öldüğü, 3 kişinin de sağ kurtarıldığı 4 katlı bina çökmeden önce, zemin kattaki balık restoranının duvarlarındaki fayansların düşmeye başladığı ortaya çıktı. O anlar çalışanlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Restoranda çalışan, binada oturanların tahliye edilmesini sağlayan Abrurrahman Keji (17), “Üstümüzü değişirken fayanslar dökülmeye başladı. Ondan sonra yukarı çıkıp, dışarı çıktık. Yan tarafta camlar patlıyordu. Sonra yukarı apartmana çıktılar. Bina yıkılacak diye dairelerde oturanlara haber ettiler. Arkalarından ben de çıkıp haber verdim.'' dedi.
#Konya'da Bina ÇökmesiANTALYA'da balık restoranında müşterilere ücretsiz otoparkı kullanan Kaya Şimşek, balık yerine tatlı yediği için otopark ücreti istendiğini, vermek istemeyince de otopark görevlisinin sopayla tehdit ettiğini iddia etti. O anları cep telefonuyla kaydeden Şimşek, ?Böyle şey mi olur şehir eşkıyalığı bu. 30 liralık balık yeseydim ücretsiz olacaktı ama 34 liralık tatlı yediğim için ücret vermem gerektiğini söyledi" dedi.
#Balık RestoranıKonya'da 4 katlı binanın çökmesine ilişkin soruşturmada gözaltına alınan müteahhit Adnan Taşoluk (55), emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemede tutuklandı. Böylece olaya ilişkin soruşturmada tutuklu sayısı, 7'ye yükseldi.
#KonyaKonya’da çöken 4 katlı binada hayatını kaybeden Turki Muhammed ile eşi Emine Mustafa’nın 7 ay önce Suriye’de evlendikten sonra Türkiye’ye geldiği ortaya çıktı. Çiftin hemşehrisi Muhammed el Hüseyin, “Burada biraz çalışıp para toplayıp, Suriye’ye geri dönmeyi düşünüyorlardı. Nasip olmadı” dedi.
#KonyaKonya'da enkaz altında kalan 2 kişinin öldüğü, 3 kişinin de sağ kurtarıldığı 4 katlı bina çökmeden önce, zemin kattaki balık restoranının duvarlarındaki fayansların düşmeye başladığı ortaya çıktı. O anlar çalışanlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Restoranda çalışan, binada oturanların tahliye edilmesini sağlayan Abrurrahman Keji (17), “Üstümüzü değişirken fayanslar dökülmeye başladı. Ondan sonra yukarı çıkıp, dışarı çıktık. Yan tarafta camlar patlıyordu. Sonra yukarı apartmana çıktılar. Bina yıkılacak diye dairelerde oturanlara haber ettiler. Arkalarından ben de çıkıp haber verdim.'' dedi.
#Konya'da Bina ÇökmesiMasterChef 2. finalist kim oldu, kim elendi 10 Ocak 2025 Cuma akşamı yanıt buldu. Yaklaşık 6,5 aydır ekran macerasına devam eden MasterChef 2024 Türkiye şampiyonunun belli olacağı cumartesi akşamı öncesi, Kerem, Semih ve Eda 2. finalist olabilmek için son kez karşı karşıya geldi. Balık restoranı konseptinde soğuk başlangıç, sıcak başlangıç, ana yemek ve tatlı menülerinde mücadele eden yarışmacılar zorlu anlar yaşarken, ilk turun birincisi 23,5 puan alan Kerem oldu. Kıran kırana rekabetin yaşandığı gecede en yüksek puanı toplayan yarışmacı, MasterChef Türkiye'de finalist olarak şampiyonluk kupasına bir adım daha yaklaştı. Şeflerden daha az puan toplayan iki isim ise MasterChef Türkiye'ye ve şampiyonluk hayallerine veda etti. Heyecan dolu yarışmada önceki gün ilk finalist Onur olarak belirlenmişti. Peki, dün MasterChef kim elendi, kim kazandı? 10 Ocak MasterChef son bölümde finalist kim oldu? İşte, MasterChef finalistleri ve son bölümde yaşananlar.
#Masterchef 2. FinalistTatil beldelerinde sokaklardaki kalabalık yerini sakinliğe bıraktı ama eğlence yerli yerinde duruyor. Sonbaharda rotasını sahillere çevireceklere, en popüler mekânlardan yeme-içme duraklarına bir liste hazırladım. İçinde vur patlasın çal oynasın adresler de var, yıllardır kalitesini bozmadan sadık müşterilerini ağırlamaya devam eden klasikler de… Ayrıca gitmişken nerede kalabilirsiniz diye de birkaç adres paylaştım.
#TatilBalık tezgâhları da balık sofraları da tam anlamıyla bir festival havasına büründü. İstanbul’un her köşesindeki balık restoranları mevsimsel lezzetlerle dolup taşıyor. Çıtır çıtır kalamarlar, nefis kalkanlar, taze salatalar ve mezelerle leziz bir akşam geçirmek istiyorsanız jürimizin oylarıyla seçilen en iyi 10 balık restoranı listemize göz atın!
#Zeynep Nazlı YıldırımMasterChef eleme adayı kimler oldu 11 Eylül Çarşamba akşamı kıran kırana geçen mücadele sonrası yanıt buldu. Heyecanına hız kesmeden devam eden MasterChef Türkiye'nin dün geceki son bölümünde, Zübeyde kaptanlığındaki mavi takım ve Akın kaptanlığındaki kırmızı takım, haftanın 1. dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. 'Balık restoranı yemekleri' konseptinin hazırlandığı dokunulmazlık oyununda Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in istediği menüyü rakip takıma göre daha iyi hazırlayan mavi takım MasterChef dokunulmazlık oyununu kazanırken, mavi takımda ise bireysel dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Öte yandan dokunulmazlık oyunu sırasında, rejinin uyarısı ile kamera kayıtlarını inceleyen şefler şoke eden olayla karşılaştı. Peki, MasterChef eleme potasına kim girdi, dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte, 11 Eylül MasterChef 1. ve 2. eleme adayları ve son bölümde yaşananlar.
#Masterchef Eleme AdayıSinema ya da TV dünyasında etkinlik gösteren, bu alanlarda isimlerini duyuran ünlüler kuşaklarla birlikte değişir. Bu konuyu takip edenler için bir sır değil bu durum. Bir döneme "en güzel", "en yetenekli", "en yakışıklı" olarak damgasını vuran isimler zamanı geldiğinde piyasadan uzaklaşıp farklı hayatlara yelken açar.
#Yeşilçamİnsanları çok seven ve onlara bir şeyler tattırmayı kendine amaç edinen, “Şule nefis olmuş” sözüyle de motive olan Şule Ok, Ankara’dan geldiği Bodrum’da yeni bir maceraya atılmış. İlk mekanını 5.5 yıl önce açan, ikincisi için de gün sayan Ok’un hedefinde 3 yıl sonra 3’üncü restoranı açmak var.
#1İnsanları çok seven ve onlara bir şeyler tattırmayı kendine amaç edinen, “Şule nefis olmuş” sözüyle de motive olan Şule Ok, Ankara’dan geldiği Bodrum’da yeni bir maceraya atılmış. İlk mekanını 5.5 yıl önce açan, ikincisi için de gün sayan Ok’un hedefinde 3 yıl sonra 3’üncü restoranı açmak var.
#1Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemiz, Avrupa’nın sayılı büyük deniz ürünleri üreticisi ve ihracatçısı konumunda. Ancak toplum olarak yeterince balık yediğimiz söylenemez. Türkiye’de kişi başına yılda ortalama 6.5 kilogram balık tüketilirken, bu oran Avrupa’da 25 kilo. Oysa uzmanlar neden balık yememiz gerektiğini anlata anlata bitiremiyor. Egeliler bunun farkında olmalı ki yıllık kişi başına tükettikleri balık miktarı 15 kilo civarında. Yani Türkiye ortalamasının 2.5 katı. Zira Ege Denizi, barındırdığı 50’den fazla balık çeşidini ve diğer deniz ürünlerini bonkörce sunuyor. Kıyısında bir inci gibi duran Kuşadası da bu bonkörlüğe mutfağında kucak açıyor. Tuzda lagostan balık köftesine, asma yaprağında barbundan ahtapot soteye, fesleğenli balık kavurmadan midye dolmaya, sardalya buğulamadan karides güvece, sütlü balıktan kalamar tavaya saymakla bitmeyecek kadar çok lezzet sofralarda yer buluyor. Bundan dolayıdır ki Ada’da lezzet durakları ağırlıklı olarak balık restoranlarından oluşuyor. Bugün sizi bu duraklardan Mezgit by Şükrü ile tanıştırmak istiyorum.
#1Yorucu bir kışın ardından sanırız ki hepimizin ihtiyacı güzel bir tatil... Tatil denince ilk akla gelen, Akdeniz sahillerimiz. Kimine göre fazla sıcak, kimine göre vazgeçilmez… Bizim içinse doğanın içinde olmaktır Akdeniz. Arkanda Toroslar, önünde sonsuz uzanan deniz, yemyeşil tabiat, büyüleyici tarih… Bu sebeple sizin için Antalya merkezden Datça’ya kadar güzel bir görülecek ve kalınacak yerler listesi hazırladık.
#AkdenizPek çok kişi tatile çıkınca İstanbul biraz nefes aldı. Ben de uzun zamandır gitmek isteyip vakit bulamadığım birkaç yeni mekâna uğradım, müdavimi olduğum yerleri de ihmal etmedim. Şehirde kalanlar için hamsi turşulamadan ahtapot ızgaraya sizin de tatmanızı istediğim birbirinden leziz tavsiyelerimi derledim.
#BomontiBu yıl deprem felaketleri nedeniyle tüm kutlamalar gibi Anneler Günü’nün de coşkusu eksik. Üstelik aynı gün 14 Mayıs Seçimleri için sandığa gitmemiz gerekiyor. Ama yine de mayıs ayını değerlendirebilir, bu özel günü geç de olsa birlikte seyahate çıkarak kutlayabiliriz. Jürimizden annesiyle geziye çıkmayı düşünen ve farklı beklentileri olanlar için bol öneri istedik...
#SeyahatBahçeşehir Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Dilistan Shipman ile BAU Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Mutfak Direktörü Şef David Shipman, çok farklı ve sektöre örnek olacak bir projeye imza atmış. Galata Kulesi’ne paralel Tutsak Sokak’ta kısa bir süre önce açtıkları İtalyan restoranı Scarlatta’nın servisten mutfağa tüm ekibi, gastronomi mezunu ve kendilerinin yetiştirdiği eski öğrencilerinden oluşuyor.
#Müge Akgün