MasterChef sushi (suşi) tarifi günün aranan lezzetleri arasında yer alıyor. Önemli bir Japon yemeği olan sushi (Suşi) artık ülkemizde de sıklıkla tüketiliyor. Restoranlarda yemeğe alışık olduğumuz sushi'yi evde hazırlayarak, sevdiklerinizde paylaşabilirsiniz. Peki, evde sushi (suşi) nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte, MAsterChef sushi tarifi detayları...
#Masterchef SushiSushi, uzak doğu mutfağının vazgeçilmez tüketim ürünleri arasında yer alıyor. Çiğ deniz ürünlerinin, yosun, pirinç ve diğer malzemelerin bir araya gelmesiyle oluşan Sushi (Suşi), kolay tarifi ile evde menülerinizi süsleyebilecek. İşte, malzemeleri ve tarifi ile 'Suşi nasıl yapılır?' sorusunun cevabı..
#SuşiAsya mutfağına özgü dünyaca ünlü lezzet sushi (suşi), artık ülkemizde de yaygın tercih edilen yemekler arasında yer alıyor. MasterChef suşi tarifi izleyiciler tarafından yeniden gündeme getirildi. Peki, suşi nasıl yapılır? İşte, ev yapımı suşi tarifi ve malzemeleri...
#SushiUzakdoğu mutfağının sevilen lezzeti suşi (sushi ) evinde farklı ve değişik tat arayanlar tarafından tarifi merak edilen yemeklerin başında geliyor. Maki, Nigiri, Sake, Ebi ve Unagi gibi çeşitleri bulunan suşi pirinç yosun yaprağı ve avakado gibi malzemelerle hazırlanıyor. Peki, suşi nasıl yapılır? Suşi yapmanın püf noktaları nelerdir? İşte, suşi tarifi, yapımı ve malzeme listesi.
#Suşi Nasıl YapılırSuşi nasıl yapılır sorusunun yanıtı evinde farklı ve değişik lezzetler sunmak isteyen vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başladı. Uzak doğu mutfağının vazgeçilmez tatlarından olan suşi, evde de yapılabilen bir lezzet. Peki, sushi (Susi) nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri
#Suşi23 Nisan’da klasik bir tema parkı yerine çocuklarınıza orijinal bir et şinitzel ya da gerçek bir İtalyan makarnası tattırmaya ne dersiniz? Roma’da karakterli esnaf lokantası, New York’ta şehrin en havalı balık restoranı, Fransa’da bir semt pazarı... Oğullarım Deha ve Yekta ile favori yeme-içme mekânlarımızı, seyahat rotanıza ekleyerek çocuklarınızla gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
#ÇOCUKYaz sonu turistler evlerine, işlerine dönmüşler. Esnaf ise yorulmuş ama bir rehavet çökmüş. Kötü bir sezon daha bitmiş. Ege ve Akdeniz kıyıları huzura, eski günlerine de kavuşmuş. Ağustosun aceleci meltemi, rüzgârları bile dinmiş. Bu sene para bırakan Türkler ise hiç gelmemiş. Simi Adası’na yaklaşıyoruz. Burnu döner dönmez her zamanki büyüleyici güzelliğiyle karşımızda. Hastasıyım...
#SeyahatArda’nın Mutfağı’ndan hepinize merhaba. Bundan sonra her pazar, lokantalar, farklı lezzet adresleri, gastronomi dünyasındaki gelişmeler, yerli- yabancı şeflerle ilgili haberleri taze taze sizinle paylaşacağım. Farklı tarifler, leziz keşifler, mutfağa dair pratik bilgiler, gastronomik heyecanlar için beklemede kalın.
Sanat, mimari, tasarım, gezi, yaşam tarzı gibi alanlarda, görsel ağırlıklı yayınlarıyla tanınan Alman teNeues yayınevi, bir süredir dünyanın önemli şehirlerinin en havalı mekanlarını bir araya getirip, kitap halinde yayınlıyor. Bugüne kadar Amsterdam, Barcelona, Berlin, Hong Kong, Londra, Madrid, Moskova, New York, Paris, Roma, Tokyo ve Viyana gibi şehirlerin yer aldığı Cool Restaurants adlı serinin son kitabı İstanbul için hazırlandı.