Güncelleme Tarihi:
Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), yeni yılda yine yaratıcı workshoplar tasarladı. MSA Ocak 2012 programında, “Mutfakta 8 Hafta/Aşçılık” eğitim programını sunuyor. Bu eğitimde temel mutfak teknikleri profesyonellerden öğrenilirken beceriler daha da geliştirilebilecek.
Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), mutfakla ilgilenen ve profesyonel tekniklerle farklı lezzetleri keşfetmek isteyenler için Ocak’ta benzersiz seçenekler sunuyor. Bu ayın programı, “Mutfakta 8 Hafta” ile mutfağın temeli olan ‘bıçak kullanma teknikleri’nden ‘sos ve çorba yapımı’na, ‘et pişirme teknikleri’nden ‘deniz ürünleri’ ve ‘wok yemek teknikleri’ne kadar, 8 hafta boyunca her pazar günü mutfağın bütün derinliklerini MSA'da kapsamlı bir eğitimle keşfetmek mümkün. Kendi mutfağında profesyonelleşmek isteyenler için hazırlanan “Mutfakta 8 Hafta” eğitimi birbirinden özel soslarla pek çok tarifi bir araya getirecek, deniz ürünleri konusunda şeflerin kullandığı teknikleri öğrenecek, profesyoneller gibi et, tavuk ve balık pişireceksiniz.
İşlevsel mutfak teknikleri…
Bir şefin ustalığı bıçak kullanmasından belli olur. MSA’nın tecrübeli şefleri de bu yeteneklerini 4 saatlik “bıçak seçme, kesim ve kullanma teknikleri, mutfak set-up ve hazırlıkları” workshop’una katılan mutfakseverlerle paylaşacak.
Dünya mutfağı MSA’da…
Her zaman popüler İtalyan mutfağı, hem atıştırmalık hem de ana yemek olarak sunabileceğiniz İspanya’nın geleneksel yemeği Tapas, MSA’ da dünya mutfaklarından örnekler sunuyor.
MSA Ocak ayı programına dahil ettiği diğer workshop’ları ilemakarna severleri, cheesecake ve Sushi meraklılarını da unutmadı.
Programlarla ilgili ayrıntılı bilgiler, 0212 290 35 50 / 444 9 MSA numaralı telefondan temin edilebilir.