Avustralyalı 55 yaşındaki Bambi Smyth, gerçek aşkı bulabilmek uğruna üç ay boyunca 22 ülkeden, tanımadığı 75 erkekle bir araya geldi. Smyth’in görüştüğü erkekler arasında İspanyol bir jigolodan, Vatikan’da bir papaza, Rus oligarktan İtalyan bir prense kadar oldukça farklı karakterler vardı.
#İtalyanISTANBUL - Established in 1934, Tarihi Karaköy Balıkçısı, with a new decor and elevated setting, makes a strong and remarkable comeback. Its new dining area, now serving dinner and alcohol, has opened atop the former restaurant, Karaköy Balıkçısı, and is an up-to-date hotspot with fresh seafood fares and a breathtaking view of the Golden Horn
ISTANBUL - The Kumkapı area, on the Marmara shore of Istanbul’s commercial district of Eminönü, has been around for centuries, one of the villages that sprang up near the Byzantine-era harbor. It seems to have always had a reputation as a place where good food, plentiful drinks and a good time could be had by all. Like Beyoğlu’s Çiçek Pasajı, Kumkapı comes alive at night
ISTANBUL - Covva Brasserie has become the latest addition to the fashionably exclusive dining spots of Nişantaşı. With a sophisticated, yet welcoming decor, frequently altering brasserie-style fares and a hopping aperitivo happy hour scene, Covva has instantly made an alluring name for itself in the Nişantaşı area
You humans continue to kill each other, either intentionally or by mistake. A few weeks ago we had two mass killings that took place, just a few days from each other in the United States and Germany and now followed by yet another incident in the United States just this past week.
PARIS - Crisis wasn't on the menu Monday for Le Bristol, where Michelin elevated chef Eric Frechon's restaurant to 3-star status - the only one to receive such an upgrade in this year's guide. Frechon said his new coveted status should help fill empty dining tables
Most of us, like millions if not billions worldwide, have spent much of the past week debating and speculating about what the future will bring with a new and so very different U.S. president now in office, Barack Obama. I will leave to others the gazing into crystal balls. But I do think those seeking to divine a direction for so many areas of policy should consider the question differently: what has changed in the American political system that has enabled the election of someone with such an exceptional background?
VALENCE - While the recipes she uses for teaching are somewhat simplified versions of those in her nearby Maison Pic gastronomic restaurant, Michelin three-star female chef Anne-Sophie Pic said they are nonetheless difficult to carry out alone in one's kitchen
ISTANBUL - Asitane Restaurant prides itself on offering Ottoman cuisine for its diners’ pleasure. Its recipes are from Topkapı, Dolmabahçe and Edirne Palaces’ kitchens. The restaurant’s staff has collected many old recipes that might easily have been lost forever
Robertson ailesi üyeleri, elde avuçta ne varsa satıp 50 yıllık bir tekneyle dünya turuna çıkarken zorlanmayı bekliyordu belki ama bu kadarını onlar bile tahmin edemezdi. Kitaplara konu olacak hayatta kalma hikâyesini, başından sonuna kahramanı anlattı.
#KöpekbalığıYarın Babalar Günü... Bu özel günü kutlamak için baba-oğul aşçılığı seçen iki başarılı ismin kapısını çaldık. Bu yıl Michelin Genç Şef Ödülü’nü alan şef Ulaş Durmaz ve Ayvalık’taki Muhtelif Ayvalık’ın şefi, babası Vedat Durmaz’la aynı meslekte olmalarının güzel ve zorlu yanlarını konuştuk.
#Babalar GünüYasemin İlan’ın YouTube programına katılan müzisyen Deha Bilimlier 90’lar pop müziğinin ruhsuz olduğunu söyledi:“90’lardan çok sıkıldım artık. Çok ayağa düştü. 90’lar partileri bilmem ne. Çok da kötüymüş yani. O yıllarda çıkan şarkılar nedir ya? O şarkıcılar kalmamış bile. Günümüze kaç kişi kaldı? Bir tanesinin bile konseri var mı? 8-9 kişi toplanıp tek konser yapıyorlar...”
#Savaş ÖzbeyBir hafta arayla seyrettiğim bu filmlerde birbirinden çok farklı iki mutfağı izliyoruz. Buna madalyonun iki tarafı da denebilir. Her iki film de başarılı ve birlikte seyredildiklerinde üst düzey gastronomik denen mutfağın nereden nereye geldiğini çok iyi gösteriyor.
#Vedat Milor