Tüm yörelerimiz de oldukça lezzetli ve benzeri olmayan lezzetler bulunmaktadır. Ancak Bolu denildiği zaman aşçıları ile meşhur bir şehir akla gelmektedir. Bolu'ya gitmeyi düşünen kişiler de deneyeceği lezzetler hakkında bir fikir sahibi olmak isteyebilir. Bolu Yemekleri - Bolu'da ne yenir ve neyi meşhur? Bolu mutfağı yemeklerinin isimleri ve listesi hakkında bilgiler nelerdir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
#Bolu YemekleriYıl 1996, TRT 2’de çalışıyorum. Kısaca Tarihi Yarımada olarak adlandırılan, İstanbul’un en heyecan verici bölgesi olduğunu düşündüğüm Sultanahmet’te 1918-1919 yıllarında imparatorluk döneminin ilk çağdaş hapishanesi olarak inşa edilen tarihi binanın restore edilerek otele dönüştürülmesinin mini bir belgeselini çekiyoruz. Binanın avlusuna girdiğimde kim bilir yıllar içinde kimler burada volta attı diye düşünmeden edemiyorum...
#Müge AkgünFarklı tatları denemek, mekanları keşfetmek ve bu deneyimlerimi sizlere aktarmaktan büyük keyif alıyorum. Bir çok mekandan, hem sosyal medya, hem de telefon üzerinden davet alıyorum. Davet edenlere, mekan öneren takipçilerime yeri gelmişken teşekkür ediyorum. Ancak içlerinden biri var ki, hem takipçim hem de yakın arkadaşım. İstanbul Akvaryum Pazarlama Müdürü Mert İbrahimağaoğlu aradı. “Abi uzun zamandır seni çağırıyorum, artık bu hafta geliyorsun. İsmail Şef seni bekliyor” deyince Florya’daki Crowne Plaza Otel içindeki Atrox restoranı “Gidilecekler listesi”nde ilk sıraya aldım...
#YemekMasterChef Eray merak edilen isimler arasında yer alıyor. Eray Aksungur başarılı performansı ile dikkat çekiyor. Peki MasterChef Eray kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte 23 yaşındaki yarışmacı hakkında bilgiler
#Masterchef Eray11 yaşında yapmaya başladığı yemeklerle birlikte pişen biri: Murat Aslan. ‘Bir Aşçının Dünlüğü’ kitabında geçmişin irkilten detaylarından geleceğin umut veren yanlarına, şeflerin zor hayatından mesleğin en ilginç sırlarına kadar her şey var.
#Murat AslanUluslararası işaret sistemi ile belirlenmiş farklı zorluk derecelerine sahip Türkiye'nin en uzun yürüyüş rotaları Bolu'da. Kamp atılacak onlarca nokta, doyumsuz fotoğraf köşeleri, ünü ülke sınırlarını çoktan aşan aşçılar ve lezzetiyle parmaklarınızı tehlikeye atacak yemekler… İşte doğanın ve mutfağın kalbi Bolu...
#SeyahatBir mantar düşünün. Mantarı sevmeyene bile sevdirecek kadar lezzetli! Üstelik şimdi tam mevsimi: Porcini mantarı. Taksim’de yer alan Grand Hyatt Istanbul sonbahara özel hazırladığı porcini menüsüyle bu mantarın en nefis sunumlarını midenizle buluşturuyor.
#Grand HyattAraç sürmek çoğu kişi için bir keyif. Varılacak menzil değil çoğu zaman yolculuğun kendisi çeker insanı kendine. Hele de güzergahınız gözlere ziyafet bir yerden geçiyorsa. Bu hafta jürimiz seyretmesi en zevkli 10 yolu seçti. Her bölgeden bir alternatif var ama ağırlık tabii ki Ege ve Karadeniz’de