Hürriyet haberlerinden geri kalma, tüm aboneliklerini yönet ve abone ol.
BÜLTENLERİNİ YÖNET“Yauv babba, bir hafta İstanbul’a gittim sana samimi söylüyorum aç kaldım yauv, aç kaldım! Kebap namına bir şey getirdiler, iki gözüm önüme aksın ben hayatımda bu kadar kötü bir şey yememişim.”
Şile’de 6 dönüm denize nazır bir arazimiz vardı zamanında, geniş aileye ait… Sit alanı sebebiyle inşaat yapılamadığından doğayla iç içe, çadır ve barakalarda geçerdi yaz. Dalından elma da kopardım, domates de, karpuz nasıl yetişiyor onu da gördüm,...
“O yemeği düğünlerde bulursun.”<br><br>“Peki ya şu yemek?”<br><br>“O yemeği falanca köyde bazı teyzeler hala yapıyor, kapıyı çalarsan belki yaparlar.”
Yurt dışına uzun süreli seyahat edecek ya da Asya’ya kısa süreli de olsa bir ziyareti olan Türk yolcuların çantalarında “beyaz peynir” taşıması çok da alışılmadık bir durum değildir. Batı mutfağında kahvaltıda peynir kullanılmamasından ya da ekonomik...
60’lı ve 70li yıllar Türk filmlerinde jön akımının belki de en kuvvetli olduğu zamanlardı. Pek çok jön vardı ama Ediz Hun, İzzet Günay, Kadir İnanır gibi isimler bu filmlerin en çok aranan oyuncularıydı.
Google raporu verdi, ülkenin 2018’de yemek tarifi arama trendi ortaya çıktı... Aralarındaki bir yemek, rapor sonrası popülaritesine popülarite, aranmasına aranma katacak gibi gözüküyor: Ziron.
Yaz aylarında milyonlarca insan dünyanın dört bir yanından Antalya’ya adeta akın ediyor. Kimi her şey dahil otellerde denizin ve güneşin tadını çıkarıyor, kimi küçük pansiyonlarda hem doğanın hem de tarihin zenginliğini yaşıyor. Antalya bu, her...
“Kuzu kalem arası ile döşü karıştır, muhakkak bol soğanlı olacak, azıcık da maydanoz kıyacaksın… Tuz, karabiber, bayat ekmek içi de koy…”