Hürriyet haberlerinden geri kalma, tüm aboneliklerini yönet ve abone ol.
BÜLTENLERİNİ YÖNET“Yan yana 20 masa dizmişsiniz, demirden janjanlı sandalyeler, ahşap masalarda keşkek veriyorsunuz, niçin böyle bir şey yapma gereksinimi duydunuz?”<br><br>“Geleneksel lezzeti, modern çizgilerle…”
Herkesin hayali burgerci ya da lokmacı açmak olunca San Francisco ve Los Angeles’a yaptığım kısa iş seyahati sırasında bol bol burger yemeye gayret ettim. Burgerin anavatanı sayılabilecek ABD ile Türkiye’deki burgerler arasında ne gibi bir fark var,...
“Ramazan başlayalı henüz birkaç gün oldu.”
Sokakta yürürken, aldığım e-postalarda, mesajlarda, eş dost sohbetlerinde bana sıklıkla danışılan konulardan biri “restoran konsepti”. Tek derdi hayatını bir şekilde idame ettirmek ya da “parayı bulmak” olanlar kadar tutkuyla yemeyi içmeyi sevdiği...
Peynir çeşitlerini özel olarak incelediğim, peynirciliğin ayrıntılarına odaklandığım bu yıl içerisinde benim için en önemli etkinliklerden biri dün (18 Nisan) İstanbul’da başladı. Tarım ve Orman Bakanlığı desteği ve himayesinde, İstanbul Kongre...
“Bozuk bir saattir yüreğim, hep sende durur…”
“Kaç yaşındasın amca?”<br>“82”<br>“Kaç yıldır bu işi yapıyorsun?” <br>“70” <br>“Gördüğünüz gibi amcamız 70 yıldır börek yapıyor arkadaşlar…”
“Kars’tan gelen kaşarla, Konya küflü peynirini de koysana sofraya…”