Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3 Haziran Cumartesi akşamı yeni kabineyi açıkladı. İbrahim Yumaklı Tarım ve Orman Bakanı görevine seçildi. İbrahim Yumaklı hayatı ve biyografisi de vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı kimdir? İbrahim Yumaklı kaç yaşında ve nereli, hangi okuldan mezun oldu? İşte hayatı ve biyografisi!
#Tarım Ve Orman BakanıCumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan kabinede ekonomi yönetiminde değişiklikler dikkat çekti. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy görevini sürdürürken, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de tekrar kabineye giren isimler oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcılığı’na da ekonomi bürokrasisinden gelen ve uzun yıllardır siyasette yer alan Cevdet Yılmaz getirildi.
#Cumhurbaşkanı Tayyip ErdoğanTarım ve Orman Bakanlığına bakan yardımcıları Nihat Pakdil, Veysel Tiryaki, İbrahim Yumaklı ve Ebubekir Gizligider atandı. Yeni Tarım ve Orman Bakanlığı bakan yardımcılarından biri olan İbrahim Yumaklı'nın biyografisi merak konusu oldu. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı bakan yardımcısı İbrahim Yumaklı kimdir, nereli?
#İbrahim YumaklıEski CHP Kocaeli Milletvekili Salih Gün (76), koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 22’nci dönem CHP Kocaeli Milletvekili ve eski Tavşancıl Belediye Başkanı Salih Gün, aralık ayında koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine İstanbul’da bir hastanede tedavi altına alınmıştı. Peki, Salih Gün kimdir?
#Salih Günİstanbul Sanayi Odası (İSO), 'Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması'nın 2016 yılı sonuçlarını açıkladı. Listenin ilk sırasında Şahinler Holding bünyesindeki Modavizyon Tekstil yer aldı. Maliye eski bakanlarından merhum Kemal Unakıtan'ın çocuklarına ait A.B. Gıda A.Ş.'nin ise bir önceki yıla kıyasla 200 sıra kadar gerilediği anlaşıldı.
#Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi KuruluşuHangi arada estetik duygumuzu kaybettik emin değilim. Ama geçtim mekan estetiğinden, yıllardır boyası dökülen ya da hiç boyanmamış binalara baktıkça midem bulanıyor. Şehrin renklenmesine katkıda bulunmak isteyen markalar bile varken belediyelerin ve halkın öncelikleri hep başka. Çevremizi ve çehremizi düzeltmeye hiç sıra gelmiyor.
İstanbul Sanayi Odası (İSO) 2009 yılının “En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu” listesini önceki gün açıkladı. Ancak bu liste 1968 yılındaki ilk liste ile karşılaştırıldığında büyük farklar ortaya çıkıyor. En büyükler listesinde aradan geçen 41 yılda sadece 17 şirket aynı kaldı.