Temassız teslimatın bundan sonra hayatımızın parçası olacağını söyleyen TAB Gıda CEO’su Caner Dikici’yle pandemi sürecini ve sonrasını konuştuk. Dikici, “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyenlerden. ‘Tedarikten teslime güvenilirlik ve dijitalleşme’ vurgusunu yapan Dikici, grup olarak Çin yatırımlarına devam edeceklerini söylerken, bundan sonra paket servisin en büyük ciro kalemi olacağını öngörüyor.
#GazetehaberleriHerkes elini eteğini sokaktan çekince yeme-içme sektörü en çok zarar gören alanlardan biri oldu. Herkes ürkek bir bekleyiş içinde. İşletmeciler, çalışanlar, mekân sahipleri, şefler… Peki bu dönemde önümüzü ne kadar görebiliriz? İnsanlık yararına neler yapabiliriz? Dünyada neler oluyor şöyle bir baktım, işin önde gelenleriyle konuştum.
#GurmeTrabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, transfer gündemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Ahmet Ağaoğlu, "Yusuf Yazıcı 20 milyon euroya gitti, Abdülkadir Ömür'e geçen sezon 20 milyon euro teklif geldi; Uğurcan Çakır'a bu sezon 20 milyon euro teklif geldi. Bir kulübün değerleri bunlardır. 33 yaşındaki stopere 2.2 milyon euro para vermiş bir kulübümüz biz, o futbolcu şu anda Kıbrıs'ta 150 bin euroya oynuyor. 40 yaşındaki Hüseyin hoca genç hocaysa, 20 yaşındaki Uğur, Serkan genç oyuncuysa ben de 63 yaşında biri olarak, genç başkanım derim. Siz buna gülersiniz. (Gülerek). Transfer görüşmelerimiz var ama Bicakcic gündemimizde yok. Bütçemiz 800 bin euro civarı." ifadelerini kullandı.
#Ahmet Ağaoğlu1995’te Burger King’in ana geliştirici ve üretici haklarını alan, Sbarro, Popeyes, Arby’s gibi global markaları da bünyesinde barındıran Ata Holding’e bağlı TAB Gıda, Türkiye’de yarattıkları Usta Dönerci ve Usta Pideci markalarıyla yurtdışında büyümeyi hedefliyor.
#GazetehaberleriTAB Gıda’nın 2007’de Türkiye’ye getirdiği Popeyes markası 2017’yi büyüme yılı ilan etti. 180 şube ile hizmet verdiklerini anlatan TAB Gıda Genel Müdürü Caner Dikici, “Yıl sonuna kadar bu sayıyı arttırmayı planlıyoruz. Anahtar teslim 400 bin dolar olan restoran maliyeti, doğru bir lokasyonda ise kısa sürede geri dönüş sağlıyor” diyor.
#PopeyesTürkiye’de TAB Gıda çatısı altında 80 restoran ile hizmet veren Usta Dönerci, yıl sonuna kadar 40 yeni restoran daha açmayı planlıyor. 5 yılda 500 restorana ulaşmayı hedeflediklerini anlatan TAB Gıda Genel Müdürü Caner Dikici markaya yatırım bedelinin 250 bin dolardan başladığını söylüyor.
#TAB GıdaTürkiye’de sayıları 30 bini bulan ‘döner ekmek’ restoranları 6 milyar liralık cirosuyla girişimcilerin de iştahını kabartıyor. Sektör temsilcileri, girişimcilere “Ortalama 150 bin dolarlık yatırımla açılan markalı bir restoran, 18-36 ay arasında geri döner” mesajı verdi.
#Döner70 ilde 600’den fazla restoranı ve 15 bin çalışanı ile Burger King, Türkiye’deki 20. yılını kutluyor. Türkiye’deki büyüme başarısı Türkiye sınırlarını aşarak 2012 yılı itibariyle Çin’de büyümeye başlayan Burger King, bu ülkede de 500 restorana ulaştı.
#Burger KingAmerikan Burger King’in Çin ve Türkiye temsilcisi TAB Gıda, 1500 restorana ulaştı. Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kurdoğlu, “Bu restoranlar arasında Türkiye ve Çin’deki 1100 Burger King’in yanı sıra Popeyes, Sbarro, Arby’s ve Usta Dönerci markaları da var. Özellikle Çin pazarının desteğiyle 4 yılda 3 bin restorana çıkacağız” dedi.
#Burger King‘Hayatta kendin için birşeyler yap’ dendiğinde akla ilk gelen fikirlerden biri hobi sahibi olmaktır. Kimisi hevesle başlar ve devam eder. Ancak çoğu başlasa bile yoğunluğu bahane ederek bırakır. Oysa uzmanlara göre hobi sahibi olmak hem iş hayatı hem de özel hayat için çok önemli. Şirketler de artık bu bilinçle hareket ederek çalışalarını hobi kazanmaya teşvik ediyor.
#Hobi