HUAWEI, inovatif ekran teknolojisi PaperMatte ile göz sağlığını ön planda tutarak kullanıcı deneyimini yeni bir seviyeye taşıyor. Bu teknoloji, göz yorgunluğunu minimize eden ve uzun süreli ekran kullanımını daha konforlu hale getiren özellikleriyle dikkat çekiyor.
#Sponsorlu İçerikBeyin yorgunluğunda en çok karşılaştığımız şikayetler, unutkanlık, odaklanamama, konsantrasyon eksikliği, algılama eksikliği, öğrenme ve ezberleme zorlukları, beyinde ağırlık hissi, dikkatsizlik, tahammülsüzlük ve çabuk sinirlenme gibi belirtilerdir. Peki beyin yorgunluğuna karşı neler yapılabilir?
#BeyinBeyin yorgunluğunda en çok karşılaştığımız şikayetler, unutkanlık, odaklanamama, konsantrasyon eksikliği, algılama eksikliği, öğrenme ve ezberleme zorlukları, beyinde ağırlık hissi, dikkatsizlik, tahammülsüzlük ve çabuk sinirlenme gibi belirtilerdir.
#BeyinŞehir ve iş hayatının karmaşasından uzaklaşma zamanı gelip de günün sonunda evimize döndüğümüzde, hem fiziksel hem de beyin yorgunluğundan yakınırız, dinlenmek isteriz. Fiziksel yorgunluğumuz genelde uzanınca çabuk geçer. Peki ya beyin yorgunluğu? İşte Nörolog Doç. Dr. Serdar Dağ beyin yorgunluğundan kurtulmak için altın tavsiyelerde bulunuyor...
#Beyin DetoksuKronik stres, hasta bina sendromu, elektronik cihazlar, uykusuzluk beynimizi yoruyor. İş yaşamında başarı için beyin yorgunluğunun engellenmesi gerektiğini söyleyen Dr. Beyin kitabının yazarı, nöroloji uzmanı Dr. Mehmet Yavuz, beyin yorgunluğuna sebep olan etkenleri şöyle sıralıyor:
Beyin yorgunluğunun bir değil binlerce nedeni var. Son yıllarda daha yaygın görülmesinin sebepleri ise saymakla bitmez. Kimi geleceğine ilişkin belirsizlik ve güvensizlikten, kimi bugünlerde daha yoğun yaşadığı gerginlik, bunaltı, kızgınlık, nefret ve benzeri olumsuzluklardan, kimi yetersiz mali güç, işsizlikten beynini yorgun düşürüyor.