Yasemin Boran

Hayal gücü ve zeka

10 Ocak 2005
<B>‘H</B>ayal aleminde dolaşacağına gerçeklerle uğraş!’ Bu sözü kimbilir kaç defa duymuş veya söylemişsinizdir. ‘Hayal kurmayı bırak, gerçekleri gör’ diyenlerden misiniz? Sadece gerçek dünyanın gerçek işlerine değer veren biriyseniz, o zaman kendi yaptıklarınıza ve yapmak istediklerinize bir bakın ve düşünün! Gerçek nedir?

Şu an sizin yaptıklarınız, dedelerinizin, büyük ninelerinizin hayallerini süsleyen şeylerdi. Belki hayal bile edemiyorlardı, ki bu daha doğru olacak. Çünkü hayal edebilmek için içinde bulunduğunuz ve gerçek diye tanımladığınızdan daha fazlasını düşünebilecek bir zekaya ihtiyaç var.

Hayal edebilmek önemli bir yetenek ve bu doğrudan zekayla bağlantılı bir durum. Zihninizin içinde bulunduğunuz durumu düşünürken nasıl olması gerektiğini hayal etmek, kendiniz için olmak istediğiniz yeri, yapmak istediklerinizi hayal etmek, kendi geleceğinizi oluşturmak için çok önemli bir başlangıç.

Hayaller çok çeşitlidir. Kurduğunuz hayallerin niteliği, kalitesi ve zenginliği sizin zekanızla bağlantılı. Hayal gücünün kuvveti, kişinin merakının derecesiyle sınırlı.

Sadece gördükleriyle yetinen ve tek gerçeğin tarif edilmiş ve sınırları belirgin olarak görünen olduğunu düşünen biri için gördüklerini elde etmekten öteye gitmeyen hayaller kuracaktır ve elbette hayalleri de sınırlı olacaktır.

Benim burada sözünü etmeye çalıştığım şey ise yaratıcı hayaller. Yani görünen ve bilinenin içini görmeye çalışmak ve nasıl olduğunu hayal etmek... Şeylerin içini merak ederek başlayan, somut olanı gerçek olarak tanımlayan düşüncenin içinde zihinsel olarak dolaşmayı başaran hayal gücünden söz ediyorum.

Bulunduğu yerin dışına çıkmayı başaran, önündeki duvarın arkasına bakan zihnin yarattığı görüntüler, geçmiş ve geleceğin tam ortasında duran insanın anlama gücünü beslerken yaşadığı zamanı kavramasını ve gelecek zamanı oluşturmasını sağlar. İşte bu yaratıcı hayallerdir ve yaratıcılığınızı uyandırdığınız zaman hayallerinizi gerçekleştirecek gücü de içinizde uyandırırsınız.

Bu güç, hayallerinizi gerçekleştirmek için duyduğunuz arzunun açığa çıkardığı duygudur ve isteğiniz ne derece kuvvetliyse, yani duygunuz ne derece yoğunsa, gerçeğe dönüştürecek gücünüz de o derece kuvvetli olacaktır.

Aşkta gelişmeler var

Bugün Venüs, Oğlak burcunda dolaşmaya başlıyor. İlişkiler ve finans konulara yönelik istek ve duyguların açığa çıkış biçimi değişiyor. Daha tedbirli, geleceğe yönelik güçlü duygular ve isteklerin açığa çıkacağı bir dönem. En kaliteli, en değerli, en yüksek olanı beğenmek ve istemek gibi duyguların yoğun olacağı bu devre içinde emlak ve toprakla ilgili alım, satım ve yatırıma yönelik çalışmalar yoğun olacak. Hem parasal konulara yönelik, hem de aşk ve ilişkiler açısından heyecan verici gelişmeler meydana gelebilir.
Yazının Devamını Oku

Melek kartları

7 Ocak 2005
Fikir ve tasarımı çok hoş olan ve her bir kartın içinde resimler ve anlamlı sözlerden oluşan elli kartlık bir destenin adı ‘Melek Kartları’ içindeki sözler şöyle; ‘En büyük cahil, her şeyi öğrendiğini düşünendir... Bugün neden bu kartı çektiğini düşün.’ Bir başka kart ise, ‘Duygularını fark et. Onları inanca dönüştürebilirsin. İnandığın şey ise gerçek olur.’

Daha önce bu kartlara benzer olanlarını görmüştüm. Bunları ise, Emel Sağlamtunç ile Esin Seyrek yazmış ve çizmişler. Aslında bilgi ile güçlü bir duygunun birleşiminden oluşan bu kartları kültür ve evrensel sembollerle destekleseler müthiş olurdu!

Bu kartların kullanımı ise basit. Sadece kendinizi ve yaşadığınız günü düşünüyor ve içinizden gelen bir kartı çekip okuyorsunuz.

DA VINCI TAROT

Tarot kartlarının prensiplerinden yola çıkarak hazırlanmış bir çeşit Tarot destesinin adı ‘Da Vinci Tarot’ fakat adından başka Leonardo da Vinci ile hiçbir ilgisi yok. Yani ünlü ressamın hazırladığı bir tarot destesi değil.

Bulgar sanatçılar tarafından hazırlanmış, arkana majör ve minör destelerin sadık kalmakla birlikte Tarot’un sembolleri neredeyse hiç incelenmemiş. Buna karşılık kartların üzerindeki resimler gerçekten üzerinde çok uğraşıldığını gösteriyor.

Üstelik kutusu çok güzel. Tarot desteleri toplayanların koleksiyon olarak bulundurmalarında fayda var. Buna karşılık Tarot kartlarıyla ilişki kurmayı ve sembolizm üzerinde çalışma yapanlar için pek bir mana ifade etmiyor.

KÜÇÜK ŞEYLER

‘Büyük şeylere küçük adımlarla ulaşılır. Ve insan, bedenine ve dünyaya hapsedilmiştir; taştan bir hücrede gibidir. Çevresindeki pek çok küçük şeyi fark ettikten sonra özgürlüğüne kavuşabilir. Bir gün yıldızlara ulaşabilmek için, bugün yeryüzündeki her şeyi değerlendirmeniz gerekir. Ve bir de şu: Evren bir bütündür, tektir. Belki bu yüzden evrende birbiriyle tamamen ilişkisiz iki şey yoktur. İlişkileri görebildiğinizde, evren kalbini açar size.’

Prof. Dr. Üstün Dökmen’in bir zamanlar yaptığı ‘Küçük Şeyler’ adlı TV programındaki konuların genişleterek kitap haline getirilmesinden hazırlanan bu kitap, ‘Sistem Yayıncılık’tan çıkmış.

Kısa öyküler ve okunması kolay anlatımıyla ‘Küçük Şeyler’ hem eğlendiriyor, hem de bilgilendiriyor.

Sürpriz aşklar gündemde

Uranüs ile Mars arasındaki sert etkileşim devam ediyor fakat şiddeti giderek azalıyor. Çünkü Mars, Uranüs’e göre daha hızlı hareket ediyor. Bugün öğle saatlerinde Uranüs, öğleden sonra ise Mars’ı tetikleyen Ay, gerilimli duyguların açığa çıkmasına neden olacak. Duygusal patlamalar meydana gelebileceği gibi gaz patlamaları da olabilir. Skandallar, sürpriz aşklar, özgürlük ihtiyacı ve farklı isteklerin uyanacağı bir gün. Şimdiye kadar düşünülmeyen konular gündeme gelebilir.
Yazının Devamını Oku

Endişeler uyanabilir

6 Ocak 2005
Bugün sabahın erken saatlerinde Akrep burcundaki Ay, Neptün’ü tetikliyor ve bilinçaltınızın derinlerinden yükselen istekler ve duygular şuurunuza rüya olarak yükseliyor. Gördüğünüz rüyaların etkisiyle uyanabilir, gün içinde çeşitli hayaller kurabilirsiniz. Hayal gücünü destekleyen olayların meydana geleceği bir dönem. Şimdiye kadar keşfedilmemiş ve anlaşılmamış durumlar açığa çıkabilir. Bunlarla birlikte endişeler de uyanabilir.

MEKTUPLAR

Astrolojik açıdan küçük oğlunuzla ilişkileriniz son derece uyumlu. Üstelik sizin duygu ve düşüncelerinizin değişmesine yardımcı olacak. Zaten değişmeye başladığınız bir süreç içindesiniz.

Büyük oğlunuz ile küçük arasında da uyumlu etkileşim var. Büyüdükleri zaman birbirlerini destekleyecekler. Fakat şimdilik büyük olanın durumu kabullenmesi biraz zor. Zaten onun doğum haritasında da değişimin güçlü etkileri görülüyor. Yükselen burcu İkizler ve küçük kardeş onun davranışlarını değiştirmesi için zorluyor. Çünkü küçük kardeşin yükselen burcu Yay.

Bu durum ilişkilerin gergin olmasına neden olabilir. Fakat siz endişenizi büyütmeyin. Çünkü hep birlikte değişiyor ve gelişiyorsunuz. Büyük olan çocuğunuza karşı anlayış gösterin ve ilginizi arttırın. Ayrıca onun arkadaş ve sosyal ilişkilerini desteklerseniz, gerilimli duyguları yatışacak. Bu dönem birlikte büyüme dönemi.

RUMUZ: SUNAY



Sorduğunuz kişiyle aranızdaki ilişkiler aşama yapma noktasına gelmiş. Bu aşamayı evlenerek veya ilişkinizi bitirerek gerçekleştirebilirsiniz. Şimdi karar vermek için uygun zaman değil.

Onun Yükselen burcu Oğlak ve uzaklara gitmek ve yaşantısında önemli değişiklikler yapmak için güçlü arzular duyuyor. Sizin ise, yükselen burcunuz Başak.

Aslında birbirinizin istediği gibi davranan bir çiftsiniz. Son derece uyumlusunuz. Sizin davranışlarınız onun şahsiyetine çok uygun. O ise, sizin ihtiyacınız olan güven duygusunu içinizde uyandırıyor. Fakat bir süredir değişim rüzgarları sizin için kuvvetli esiyor. İsteklerinizi karşılıklı konuşmak için gayret gösterin.

O son derece açık ve ne istediğini kolay ortaya koyan biri. Siz ise kendinize saklıyorsunuz ve onun sizi anlamadığını düşünüyorsunuz. Anlatırsanız ilişkiniz çok daha uyumlu olacak. Yılın ikinci yarısına doğru evlilik kararı alabilirsiniz. Fakat bu tamamen sizin belirleyeceğiniz bir durum. Bu yüzden ayrılabilirsiniz de...

RUMUZ: SEVİNÇ-ADANA



Astrolojik açıdan Neptün ve Satürn sizi etkiliyor ve sezgilerinizin derinleşmesine neden oluyor.

Zaten doğum haritanızda hayal gücü kuvvetli biri olduğunuz görülüyor. Neptün bu potansiyelinizi tetiklemiş ve bir süredir anlattığınız türdeki rüyaların artmasına neden olmuş. Aslında bu önemli bir yetenek. Fakat Satürn’ün de aynı zamanda Ay’ınızı tetiklemesi bilinçaltındaki korkuların uyanmasına neden oluyor.

Gördüğünüz rüyalar aslında sizin gelişiminizin bir parçası. Fakat sizde çok fazla korku uyandığı için bunu anlayamıyorsunuz. Gördüğünüz rüyaları aynen etkisi altına girmek yerine anlamaya çalışın. Çünkü bu sayede aynı zamanda bilinçaltınızda biriktirdiğiniz olumsuz duygulardan arınıyorsunuz. Dikkatinizi kendinize yöneltin ve özellikle aile büyüklerinin sizde bıraktığı derin izleri anlamaya çalışın. Böylece değişecek ve güçleneceksiniz.

RUMUZ: KORKULU RÜYALAR
Yazının Devamını Oku

Ani tepkilerden kaçının

5 Ocak 2005
Bugün Ay Akrep burcuna geçiyor ve Balık burcundaki Uranüs’ü tetikliyor. Yaratıcılığın açığa çıkacağı ve bilincin derinliklerinde gizli fikirlerin uyanacağı bir gün. Farklı isteklerin uyanacağı ve şimdiye kadar bilinen uygulamaların dışına çıkmak için güçlü arzuların uyanacağı bugün isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Fakat ani tepkiler göstermekten kaçınmalısınız. Özellikle sürpriz durumlar karşısında duyguların kontrol edilmesi gerekiyor.

Dağlarda çözüldüm

Çözülmek deyince aklınıza neler geliyor bilemiyorum ama yapacağınız bütün tariflere uyan bir çözülme halindeyim ve ben sadece bunun nedenini anlamaya çalışıyorum. Çünkü bana neler olduğunu bilmek zorundayım. Aslında olan biten ne varsa her şeyi bilmek zorunda olanlardan! Biri olduğum için, kendime de neler olduğunu bilmem gerekiyor. Neyse lafı fazla uzatmadan anlatayım.

Yılbaşı arifesinde yollara çıktım ve dinlenmek amacıyla Kazdağı’na geldim. Daha yoldayken bir tuhaf hal içindeydim. Kazdağlarının tepesinde hedeflediğim köye gelinceye kadar uykuyla uyanıklık arasında bir yerde kalmış farklı bir şuur hali içindeydim. Ertesi gün bedenimin zayıfladığı duygusuyla uyandım. Sanırım hastalanıyordum. Cep telefonu çekmiyor, medeniyetle bağlantım kesilirken bedenimle de bağlantım giderek zayıflıyordu.

Birden sorumluluklarımı hatırlayıp gerildim. Bu gerilim bütün gayretimle kendimi toparlamaya çalışmama neden oldu. Hemen bilgisayarımın başına geçtim. Fakat mümkün değil. Neredeyse baygınlık geçirmek üzereyim. Kalkıp haber vermem gerek fakat bunun için kasabaya gitmem gerek ve gidecek halde değilim. İşte o anda sanki bedenim katılığını kaybetmeye başladı.

Çözülüyordum. Ben kastıkça ve bütünlüğümü korumaya çalıştıkça daha hızlı bir biçimde çözülüyordum.

Sonra dikkatimi toplayıp bana neler olduğunu anlamaya çalıştım.

Sanırım son bir aydır aralıksız, uykusuz kalarak, kendi üzerimde büyük bir baskı oluşturarak yaptığım çalışmaların sonunda bedenimin üzerindeki baskı ortadan kalkar kalkmaz büyük bir hızla gevşeyen bedenim zihnimin komutlarını dinlemeyecek duruma geldi.

Veya tam tersi oldu ve zihnim serbest kaldı ve bedenimle ilgisini azalttı. Bunun sonucunda gözü açık rüya görenlerden birine dönüştüm.

Evet bu hali ancak böyle tarif edebilirim. Uyanık olduğum halde rüyadaymış gibi dolaşıyorum. Gibisi fazla, aynen rüyada nasıl hissederseniz öyleyim ve uyandığınız zaman bunun rüya olduğu duygusunu da aynı anda yaşıyorum. Yani rüya ve uyanıklık halinin ikisi birden mevcut. Bir türlü bunlardan bir tanesine geçemiyorum. Yani rüya veya uyanmışlık halinin sadece bir tanesini yaşamak istiyorum ama olmuyor.

Neyse ki, bu hal bu sabah azaldı ve hemen oturup bu yaşadığımı tarif etmeyi deniyorum. Hem çok zorlayıcı bir durum, hem de müthiş keyif veren bir hal. Acaba oksijen mi çarptı? Yorgun bedenim kendisini mi bıraktı, yoksa hepsi birden mi bu durumu yarattı, bilemiyorum ama çözüldüm.
Yazının Devamını Oku

Kızımla ilgili korkularım var

4 Ocak 2005
Kızımı anlayamıyorum ve beni çok korkutuyor şeklinde başlayan mektup gerçekten endişe uyandırıcı tarifler içeriyor. Ancak 1988-1998 yılları arasında doğanların yeni bir jenerasyon olduğunu bilmelisiniz.

Son derece hassasiyeti yüksek, farklı algılamaları olan bu çocuklarla iletişim kurabilmek için mutlaka kendinizi eğitmeniz gerekiyor. Yoksa onlar sizi anlayacaklar fakat sizin bu çocukları anlayabilmeniz çok zor olacak.

Keşke mektubun tamamını burada yazabilsem. Fakat genel olarak tarif etmek gerekirse hayal gücü son derece kuvvetli olan bu çocukların yaratıcı duyguları ve algılamaları çok farklı.

Ortak özelliklerinden biri de burcu ne olursa olsun son derece zekiler. Çok hızlı kavrıyorlar ve onların algılama biçimini ise biz anlayamıyoruz.

Neptün-Uranüs kavuşumunda doğmuş olan bu çocukların yaratıcı zekalarını hangi alanda ve ne şekilde açığa çıkaracakları ise doğum anında bu kavuşumun hangi konumda bulunduğu ile ilgili farklılıklar ortaya çıkıyor.

Gökyüzünün bu konumunda doğmuş olan çocukların müthiş bir yaratıcı enerjiye sahip olduklarını bilmelisiniz.

Fakat bu enerjiyi kullanmayı başaramadıkları zaman ciddi sorunlar ortaya çıkar. Üstelik doktorların yardımcı olabilmeleri de bu noktada hayli zor.

Öncelikle anne ve babaların kendilerini eğitmeleri ve böyle bir çocuğa sahip oldukları için hem çok mutlu olmaları, hem de çok gayret göstermeleri gerekiyor.

Mesela bu mektubun sahibinin kızıyla iletişim kurabilmesi için öncelikle çocuğun yeteneklerini anlamaya çalışması gerekiyor ve korkmak yerine çok doğal bir yetenekmiş gibi sorgulamak daha doğru olacak.

Tabii çok okumanız ve bilen kişilerle görüşmeniz gerek.

Duygular belirginleşecek

Bugün Ay önce Mars’ı harekete geçirecek ve güçlü istekler uyandıracak. Fizik güç gerektiren konularda kararlı çalışmalar yapılabilir. Yolculuk yapmak isteyenler harekete geçebilirler. Aynı zamanda Venüs’ün olumlu etkileri kararlı duyguların açığa çıkmasını sağlayacak. Hem ilişkiler, hem de istekler yoğun ve sıcak olacak. Ancak akşama doğru Ay’ın Satürn’ü tetiklemesiyle birlikte duygular daha katı ve belirgin hale gelecek. Geçmişe ait olaylar ve hatırlar uyanarak harekete geçme arzusunu azaltabilir.

Astrolojik ilişkiler

Yükselen burcunuz Yay ve değişiyorsunuz. Mektubunuzda belirttiğiniz gerilimli duygular ve değişim arzuları astrolojik açıdan da görülüyor. Ancak sizin için biraz sancılı bir dönem. Çünkü hem Satürn döngüsü, hem de Pluto-Merkür etkileşimi sizi değiştiriyor ve çok etkiliyor. Tabii buna bağlı olarak gerilimli duygular açığa çıkıyor. Bu sene sorduğunuz kişiyle evlenebilirsiniz ve değişiminizi bu şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki uyumluluk yüksek. Hem zihinsel, hem de beklentiler açısından birbirinizi anlıyor ve beklediğiniz gibi davranıyorsunuz. Ancak şahsiyetleriniz arasında gerilimli bir etkileşim var. Şu sıralarda gerilimli duygularınızı ona yansıtmayın ve fikirlerinizi değiştirmek için acele etmeyin. En önemlisi çevrenizin etkisiyle aldığınız kararları değiştirmemeye özen gösterin.

RUMUZ: BANU TAŞ
Yazının Devamını Oku

Oğlak burcu çocukları

3 Ocak 2005
<B>K</B>ış mevsiminin başlangıç dönemi içine doğan Oğlak çocukları, Zodyak’ın en ihtiyar çocuklarıdır. Her şeyi görüp geçirmiş olanların edasıyla durur ve yaşıtları oyun oynarken o oynamaktan daha önemli şeyler olduğunu savunur. Bir Oğlak çocuğu sizi çok fazla meşgul etmeyecek, kendi kendisini oyalamayı bilecektir. Zaten çok fazla arkadaş ihtiyacı yoktur. Hatta oyuncaklara bile ihtiyacı yoktur. Doğuştan münzevidir.

Fakat bir Oğlak çocuğunuz varsa onu çok fazla yalnız bırakmamaya özen göstermelisiniz. Bu durumdan çok şikayet etmeyecektir fakat sosyalleşmeyi öğrenmeye ihtiyacı vardır. Bir yetişkin olduğunda diğer insanlarla ilişki kurmayı küçük bir çocukken öğrenmesi gerekir.

Zaten kendi kendisine yetmeyi bilen Oğlak çocuklarını bir de yalnız bırakacak olursanız bir yetişkin olduğunda iyice yaklaşılmaz olacaktır.

Her şeyi bilen, tek otorite olarak kendisini gören ve kendisinin dışındaki tüm insanları çocuk olarak değerlendiren bir görüşe sahip olması tamamen içine doğduğu aile ve özellikle annesine bağlıdır.

Oğlak çocuklarını sert davranarak, cezalar vererek eğitemezsiniz. Sessiz bir direnişçidir o. Üzerinde kuracağınız baskılar, onun daha da inatçı ve katı olmasına neden olur ve zaman içinde iletişim kurmanız mümkün olmayacaktır.

Bir Oğlak çocuğunun kendisi istemedikçe ona bir şey yaptırmak mümkün değildir. Onunla iletişim kurmak istiyorsanız ona asla emretmeyin ve bir yetişkinle ya da arkadaşınızla nasıl iletişim kuruyorsanız aynı şekilde davranın. Oğlak çocuklarının en fazla bozulduğu şey, kendisine küçük bir çocukmuş gibi davranılmasıdır.

Elbette ki, küçük bir çocuktur ama o kendisini çocuk olarak kabul etmez. Zaten bütün hali, tavırları ve konuşmalarıyla karşınızda bir yetişkin duruyormuş duygusuna kapılırsınız. Hatta size akıl verecek derecede olgun bir yaklaşım içinde bulunur. Onun bu hallerini yadırgamayın. Memnunluk veya memnuniyetsizlik göstermeyin. Onu anladığınızı gösterin ve sohbet edin. Ve çocukluğunu yaşayamıyor diye üzülmeyin.

Çünkü Oğlak çocukları, minik bir çocukken ve yetişkinliğin erken dönemlerinde çok olgun ve hatta ihtiyar bir görünüm sergiler ama yaşları ilerledikçe gençleşirler. Hem görünümleri, hem de davranışlarına yansıyan bu gençlikleri şaşırtıcı olacaktır.

Olayları abartmayın

Yengeç burcunda dolaşan Ay, bugün Jüpiter’i tetikliyor. Ayrıntıları büyüterek yakıcı duygular açığa çıkabilir veya meydana gelen olayları gereğinden fazla sorun haline getirerek duygusal gerilimlerin açığa çıkması söz konusu olabilir. Bugün olayları abartmaktan kaçının. Adalet ve yasaları uygularken eski kurallar karşınıza çıkabilir ve uygulamaları aksatabilir. Bugün ev ve aile bireyleriyle ilgilenmek gerekebilir ve yeni düzenlemelerin yapılması için bazı ihtiyaçlar doğabilir.
Yazının Devamını Oku

Bugün kendinize hediye alın

31 Aralık 2004
<B>B</B>ugün düşünün! Yeni yılın nasıl geçmesini istiyorsunuz, neler yapmak istiyorsunuz, neler bekliyorsunuz? Düşünün ve 2005 yılının nasıl geçmesini istiyorsanız, bunu sembolize eden bir hediye alın kendinize. Sevdiklerinize hediye almak için dolaşırken kendinizi düşünmeyi unutmayın. Önce niyet edin. 2005 yılını düşünerek neler istediğinizi hayal edin ve bu isteklerinizle bütünleşen objeyle karşılaşmak için duygu ve düşüncelerinizi serbest bırakın. Yani hiçbir şey düşünmeden hediyelik eşya satan dükkanlarda dolaşın, vitrinlere bakın bu arada sevdikleriniz için alışveriş yapın ve sizi çeken bir objeyle karşılaştığınız zaman bunu kendiniz için alın.

Yeni yılın sizin için çok özel olduğunu düşünün. Sadece düşünmekle kalmayın, buna inanın. Kendinize, yapabileceklerinize, gücünüze inanın.

Kendinizi sevgiyle düşünün. İçinizdeki sevgi duygusunu uyandırın ve kendinizi, yeteneklerinizi, özelliklerinizi sevin. Sevgiyle düşünün ve her türlü isteğinizi gerçekleştirecek gücünüz olduğuna inanın. İnancınızı kuvvetlendirmek için şimdiye kadar başardıklarınızı düşünün ve yapabileceğinize inanın.

Başlangıçlar çok önemlidir!

Bugün yeni bir başlangıcın arifesinde olduğunuzu hatırlayın ve yeni bir yıla başlarken hazırlığınızı doğru yapın.

Bütün başlangıçların öncesinde hayal vardır. Şimdi geleceği hayal etme zamanı. Çünkü gelecek yılın başlangıcını yapmak üzeresiniz ve nasıl başlarsanız bütün sene sizin için öyle geçecek. Bu nedenle kendinizi sevgiyle düşünerek hayal edin. İsteklerinizi gerçekleştirirken hayal edin ve sonra tüm bu hayalleriniz gerçekleştiği zaman nasıl mutlu olup eğlenirseniz, tıpkı gerçekleşmişçesine şimdi eğlenin.

Dostlarınızla, sevdiklerinizle birlikte olun ve neşeli vakit geçirerek yeni yıla neşeyle girin.

Hiçbir şey yapamıyorsanız, en sevdiğiniz yemeği yapın. Masanızı çiçekler, yemişler, meyvelerle süsleyin. Kendinizi ve dostlarınızı, sevdiklerinizi kutlayın. Bu kutlama sizin gelecekteki başarınızın kutlamasıdır. Yeni yılın size sunacağı nimetler için bir teşekkürdür atacağınız bir kahkaha ve bu nimetleri alabilecek güçte olduğunuz için kendinize bir teşekkürdür neşeniz. Eğlenin, neşeli kahkahalar atın. Neşeyle birlikte evrene pozitif enerji yayın. Dünyanın ve sizin bu enerjiye ihtiyacınız olduğunu unutmayın. İyi seneler...

Uzaklardaki olaylar etkileyecek

Bugün Aslan burcunda dolaşan Ay öğle saatlerinde Başak burcuna giriyor ve Mars-Uranüs arasındaki etkileşimi harekete geçiriyor. Sürprizler, heyecan verici olaylar, beklenmedik durumlar açığa çıkabilir ve uzaklarda meydana gelen olaylardan etkilenebilirsiniz. Duygusal değişimler yaşayabilirsiniz. Ayrıca bugün Merkür ve Venüs Yay burcunda kavuşum konumunda bulunuyorlar ve duyguların güzel ifade edileceğini işaret ediyor.
Yazının Devamını Oku

Bugün kendinize hediye alın

31 Aralık 2004
Bugün düşünün! Yeni yılın nasıl geçmesini istiyorsunuz, neler yapmak istiyorsunuz, neler bekliyorsunuz? Düşünün ve 2005 yılının nasıl geçmesini istiyorsanız, bunu sembolize eden bir hediye alın kendinize.Sevdiklerinize hediye almak için dolaşırken kendinizi düşünmeyi unutmayın. Önce niyet edin. 2005 yılını düşünerek neler istediğinizi hayal edin ve bu isteklerinizle bütünleşen objeyle karşılaşmak için duygu ve düşüncelerinizi serbest bırakın. Yani hiçbir şey düşünmeden hediyelik eşya satan dükkanlarda dolaşın, vitrinlere bakın bu arada sevdikleriniz için alışveriş yapın ve sizi çeken bir objeyle karşılaştığınız zaman bunu kendiniz için alın. Yeni yılın sizin için çok özel olduğunu düşünün. Sadece düşünmekle kalmayın, buna inanın. Kendinize, yapabileceklerinize, gücünüze inanın. Kendinizi sevgiyle düşünün. İçinizdeki sevgi duygusunu uyandırın ve kendinizi, yeteneklerinizi, özelliklerinizi sevin. Sevgiyle düşünün ve her türlü isteğinizi gerçekleştirecek gücünüz olduğuna inanın. İnancınızı kuvvetlendirmek için şimdiye kadar başardıklarınızı düşünün ve yapabileceğinize inanın. Başlangıçlar çok önemlidir!Bugün yeni bir başlangıcın arifesinde olduğunuzu hatırlayın ve yeni bir yıla başlarken hazırlığınızı doğru yapın. Bütün başlangıçların öncesinde hayal vardır. Şimdi geleceği hayal etme zamanı. Çünkü gelecek yılın başlangıcını yapmak üzeresiniz ve nasıl başlarsanız bütün sene sizin için öyle geçecek. Bu nedenle kendinizi sevgiyle düşünerek hayal edin. İsteklerinizi gerçekleştirirken hayal edin ve sonra tüm bu hayalleriniz gerçekleştiği zaman nasıl mutlu olup eğlenirseniz, tıpkı gerçekleşmişçesine şimdi eğlenin. Dostlarınızla, sevdiklerinizle birlikte olun ve neşeli vakit geçirerek yeni yıla neşeyle girin. Hiçbir şey yapamıyorsanız, en sevdiğiniz yemeği yapın. Masanızı çiçekler, yemişler, meyvelerle süsleyin. Kendinizi ve dostlarınızı, sevdiklerinizi kutlayın. Bu kutlama sizin gelecekteki başarınızın kutlamasıdır. Yeni yılın size sunacağı nimetler için bir teşekkürdür atacağınız bir kahkaha ve bu nimetleri alabilecek güçte olduğunuz için kendinize bir teşekkürdür neşeniz. Eğlenin, neşeli kahkahalar atın. Neşeyle birlikte evrene pozitif enerji yayın. Dünyanın ve sizin bu enerjiye ihtiyacınız olduğunu unutmayın. İyi seneler...Uzaklardaki olaylar etkileyecek Bugün Aslan burcunda dolaşan Ay öğle saatlerinde Başak burcuna giriyor ve Mars-Uranüs arasındaki etkileşimi harekete geçiriyor. Sürprizler, heyecan verici olaylar, beklenmedik durumlar açığa çıkabilir ve uzaklarda meydana gelen olaylardan etkilenebilirsiniz. Duygusal değişimler yaşayabilirsiniz. Ayrıca bugün Merkür ve Venüs Yay burcunda kavuşum konumunda bulunuyorlar ve duyguların güzel ifade edileceğini işaret ediyor.
Yazının Devamını Oku