Endişeler uyanabilir

Bugün sabahın erken saatlerinde Akrep burcundaki Ay, Neptün’ü tetikliyor ve bilinçaltınızın derinlerinden yükselen istekler ve duygular şuurunuza rüya olarak yükseliyor.

Gördüğünüz rüyaların etkisiyle uyanabilir, gün içinde çeşitli hayaller kurabilirsiniz. Hayal gücünü destekleyen olayların meydana geleceği bir dönem. Şimdiye kadar keşfedilmemiş ve anlaşılmamış durumlar açığa çıkabilir. Bunlarla birlikte endişeler de uyanabilir.

MEKTUPLAR

Astrolojik açıdan küçük oğlunuzla ilişkileriniz son derece uyumlu. Üstelik sizin duygu ve düşüncelerinizin değişmesine yardımcı olacak. Zaten değişmeye başladığınız bir süreç içindesiniz.

Büyük oğlunuz ile küçük arasında da uyumlu etkileşim var. Büyüdükleri zaman birbirlerini destekleyecekler. Fakat şimdilik büyük olanın durumu kabullenmesi biraz zor. Zaten onun doğum haritasında da değişimin güçlü etkileri görülüyor. Yükselen burcu İkizler ve küçük kardeş onun davranışlarını değiştirmesi için zorluyor. Çünkü küçük kardeşin yükselen burcu Yay.

Bu durum ilişkilerin gergin olmasına neden olabilir. Fakat siz endişenizi büyütmeyin. Çünkü hep birlikte değişiyor ve gelişiyorsunuz. Büyük olan çocuğunuza karşı anlayış gösterin ve ilginizi arttırın. Ayrıca onun arkadaş ve sosyal ilişkilerini desteklerseniz, gerilimli duyguları yatışacak. Bu dönem birlikte büyüme dönemi.

RUMUZ: SUNAY



Sorduğunuz kişiyle aranızdaki ilişkiler aşama yapma noktasına gelmiş. Bu aşamayı evlenerek veya ilişkinizi bitirerek gerçekleştirebilirsiniz. Şimdi karar vermek için uygun zaman değil.

Onun Yükselen burcu Oğlak ve uzaklara gitmek ve yaşantısında önemli değişiklikler yapmak için güçlü arzular duyuyor. Sizin ise, yükselen burcunuz Başak.

Aslında birbirinizin istediği gibi davranan bir çiftsiniz. Son derece uyumlusunuz. Sizin davranışlarınız onun şahsiyetine çok uygun. O ise, sizin ihtiyacınız olan güven duygusunu içinizde uyandırıyor. Fakat bir süredir değişim rüzgarları sizin için kuvvetli esiyor. İsteklerinizi karşılıklı konuşmak için gayret gösterin.

O son derece açık ve ne istediğini kolay ortaya koyan biri. Siz ise kendinize saklıyorsunuz ve onun sizi anlamadığını düşünüyorsunuz. Anlatırsanız ilişkiniz çok daha uyumlu olacak. Yılın ikinci yarısına doğru evlilik kararı alabilirsiniz. Fakat bu tamamen sizin belirleyeceğiniz bir durum. Bu yüzden ayrılabilirsiniz de...

RUMUZ: SEVİNÇ-ADANA



Astrolojik açıdan Neptün ve Satürn sizi etkiliyor ve sezgilerinizin derinleşmesine neden oluyor.

Zaten doğum haritanızda hayal gücü kuvvetli biri olduğunuz görülüyor. Neptün bu potansiyelinizi tetiklemiş ve bir süredir anlattığınız türdeki rüyaların artmasına neden olmuş. Aslında bu önemli bir yetenek. Fakat Satürn’ün de aynı zamanda Ay’ınızı tetiklemesi bilinçaltındaki korkuların uyanmasına neden oluyor.

Gördüğünüz rüyalar aslında sizin gelişiminizin bir parçası. Fakat sizde çok fazla korku uyandığı için bunu anlayamıyorsunuz. Gördüğünüz rüyaları aynen etkisi altına girmek yerine anlamaya çalışın. Çünkü bu sayede aynı zamanda bilinçaltınızda biriktirdiğiniz olumsuz duygulardan arınıyorsunuz. Dikkatinizi kendinize yöneltin ve özellikle aile büyüklerinin sizde bıraktığı derin izleri anlamaya çalışın. Böylece değişecek ve güçleneceksiniz.

RUMUZ: KORKULU RÜYALAR
Yazarın Tüm Yazıları