Kızımla ilgili korkularım var

Kızımı anlayamıyorum ve beni çok korkutuyor şeklinde başlayan mektup gerçekten endişe uyandırıcı tarifler içeriyor.

Ancak 1988-1998 yılları arasında doğanların yeni bir jenerasyon olduğunu bilmelisiniz.

Son derece hassasiyeti yüksek, farklı algılamaları olan bu çocuklarla iletişim kurabilmek için mutlaka kendinizi eğitmeniz gerekiyor. Yoksa onlar sizi anlayacaklar fakat sizin bu çocukları anlayabilmeniz çok zor olacak.

Keşke mektubun tamamını burada yazabilsem. Fakat genel olarak tarif etmek gerekirse hayal gücü son derece kuvvetli olan bu çocukların yaratıcı duyguları ve algılamaları çok farklı.

Ortak özelliklerinden biri de burcu ne olursa olsun son derece zekiler. Çok hızlı kavrıyorlar ve onların algılama biçimini ise biz anlayamıyoruz.

Neptün-Uranüs kavuşumunda doğmuş olan bu çocukların yaratıcı zekalarını hangi alanda ve ne şekilde açığa çıkaracakları ise doğum anında bu kavuşumun hangi konumda bulunduğu ile ilgili farklılıklar ortaya çıkıyor.

Gökyüzünün bu konumunda doğmuş olan çocukların müthiş bir yaratıcı enerjiye sahip olduklarını bilmelisiniz.

Fakat bu enerjiyi kullanmayı başaramadıkları zaman ciddi sorunlar ortaya çıkar. Üstelik doktorların yardımcı olabilmeleri de bu noktada hayli zor.

Öncelikle anne ve babaların kendilerini eğitmeleri ve böyle bir çocuğa sahip oldukları için hem çok mutlu olmaları, hem de çok gayret göstermeleri gerekiyor.

Mesela bu mektubun sahibinin kızıyla iletişim kurabilmesi için öncelikle çocuğun yeteneklerini anlamaya çalışması gerekiyor ve korkmak yerine çok doğal bir yetenekmiş gibi sorgulamak daha doğru olacak.

Tabii çok okumanız ve bilen kişilerle görüşmeniz gerek.

Duygular belirginleşecek

Bugün Ay önce Mars’ı harekete geçirecek ve güçlü istekler uyandıracak. Fizik güç gerektiren konularda kararlı çalışmalar yapılabilir. Yolculuk yapmak isteyenler harekete geçebilirler. Aynı zamanda Venüs’ün olumlu etkileri kararlı duyguların açığa çıkmasını sağlayacak. Hem ilişkiler, hem de istekler yoğun ve sıcak olacak. Ancak akşama doğru Ay’ın Satürn’ü tetiklemesiyle birlikte duygular daha katı ve belirgin hale gelecek. Geçmişe ait olaylar ve hatırlar uyanarak harekete geçme arzusunu azaltabilir.

Astrolojik ilişkiler

Yükselen burcunuz Yay ve değişiyorsunuz. Mektubunuzda belirttiğiniz gerilimli duygular ve değişim arzuları astrolojik açıdan da görülüyor. Ancak sizin için biraz sancılı bir dönem. Çünkü hem Satürn döngüsü, hem de Pluto-Merkür etkileşimi sizi değiştiriyor ve çok etkiliyor. Tabii buna bağlı olarak gerilimli duygular açığa çıkıyor. Bu sene sorduğunuz kişiyle evlenebilirsiniz ve değişiminizi bu şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki uyumluluk yüksek. Hem zihinsel, hem de beklentiler açısından birbirinizi anlıyor ve beklediğiniz gibi davranıyorsunuz. Ancak şahsiyetleriniz arasında gerilimli bir etkileşim var. Şu sıralarda gerilimli duygularınızı ona yansıtmayın ve fikirlerinizi değiştirmek için acele etmeyin. En önemlisi çevrenizin etkisiyle aldığınız kararları değiştirmemeye özen gösterin.

RUMUZ: BANU TAŞ
Yazarın Tüm Yazıları