Hürriyet haberlerinden geri kalma, tüm aboneliklerini yönet ve abone ol.
BÜLTENLERİNİ YÖNETKöfte çanağında tarifini bir de böyle denemeye ne dersiniz? Klasik köfte tariflerinden sıkılanları şöyle alalım! Köfte çanağında tarifi ile mutfaklarda köfte ve makarna ikilisine yeni bir soluk getirme vakti...
Hicri takvime göre Muharrem ayının 10. günü kutlanan aşure günü başladı. Aşurelerin hazırlandığı bu özel günde sevdiklerinize en lezzetli tarifi ikram etmeniz için sizlere tam ölçüsünde bir aşure tarifi hazırladım. Şimdiden deneyenlere ve tadanlara...
Çoğunlukla marketlerden hazır almaya alışık olduğumuz milföy hamurunu aslında evde de kolay malzemelerle pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Lezzetli hamurişi tariflerinizde yer verebileceğiniz ev yapımı milföy hamuru tarifi ve malzemeleri hemen...
Yazın yetişen mahsülleri toplayıp değerlendirmenin tam zamanı! Ve bunun en güzel yolu da kışa kadar saklayabileceğiniz harika pestillerdir. Çayın, kahvenin yanında, gün içerisinde ve sonunda sağlıklı atıştırmalıklar arayanlara, lezzetli erik pestili...
En sevdiğiniz patlıcanlı tarif hangisi? Bulunduğu her yemek tarifinin lezzetini ikiye katlayan patlıcanı bir de böyle denemeye var mısınız? Osmanlı mutfağının en leziz yemeklerinden biri olan "Tulum Peynirli Patlıcan" tarifiyle biz kendi favorimizi...
Lordum, gerek kullanılan malzemeye gerekse pişirme usullerine göre kendi içinde ayrı bir tasnife tabidir. Bütün kültürlerden iyi ve güzel şeyleri alıp mutfağımıza uyarladıkları ve yüzyıllarca taşıdıkları gibi, yeni nesillerin de aynı mahareti...
Yemek artıkları ve bayat ekmekler, çöpe atıldığında hem çok büyük bir israf hem de ekonomik kayba sebep oluyor. Bununla birlikte dünyanın büyük bir kısmının açlık tehlikesi ile karşı karşıya olduğu bir ortamda, kaynakların son derece etkili...
Sizlere, tam mevsiminde hazırlayabileceğiniz ve kış boyu tadından mahrum kalmayacağınız bir tarif paylaşacağım: Kiraz reçeli! Adını sıkça duysanız da bu tarifi özel reçetemle denemenizi tavsiye ediyor ve kiraz reçeli tarifimi püf noktalarıyla...