GeriAtıştırmalık Tarifleri Ton balıklı dürüm tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ton balıklı dürüm tarifi

Ton balıklı dürüm tarifi

Ton balığı çok pratik bir ürün. Özellikle sağlıklı atıştırmalık arayanlar için birebir. Salata malzemeleriyle birleştirdiğiniz ton balığını tam buğdaylı iki dilim ekmeğin arasına koyabilir ya da lavaşların içine sarıp leziz bir atıştırmalık elde edebilirsiniz. Sizin için çok pratik bir ton balıklı dürüm tarifi hazırladık. Afiyet olsun...

  • Ocakta
  • 2 Kişilik
  • 30 dk
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yapımı için malzemeler

  • 2 adet tam buğdaylı lavaş
  • 1 kutu ton balığı
  • 1 adet taze soğan
  • 1 kaşık mayonez
  • 4-5 dal maydanoz
  • 3-4 yaprak marul
  • 1 diş ezilmiş sarımsak
  • Yarım çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pul biber

Ton balıklı dürüm tarifi Nasıl yapılır?

Geniş bir kaseye ton balığını alın.

İçine doğranmış taze soğan, maydanoz, mayonez, ezilmiş sarımsak, tuz ve baharatları ekleyin.

Eklediğiniz bu malzemeleri karıştırın.

Tam buğdaylı lavaşı tavada ya da ekmek kızartma makinesinde hafifçe ısıtıp tabağa alın ve üzerine ton balıklı harcı yayın.

Marul yapraklarını ve domates dilimlerini de üzerine dizip dürüm yaparak servis edin.

Afiyet olsun...