GeriEt Yemeği Tarifleri Tavada küşleme tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Tavada küşleme tarifi

Tavada küşleme tarifi

Küşleme, kuzudan elde edilen ve her hayvandan en fazla 150 gram kadar elde edilebildiği için el üstünde tutulan bir tür et. Tamamen sinirsiz ve yumuşacık olduğundan marinasyon bile gerektirmeden kolayca pişirilebilen küşleme için tek ihtiyacınız biraz tuz biraz da karabiber. İşte etin tadını ala ala yiyebileceğiniz tavada küşleme tarifimiz…

  • Ocakta
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30 dk
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yapımı için malzemeler

  • Kişi sayısı kadar küşleme
  • Tuz
  • Karabiber
  • Zeytinyağı

Tavada küşleme tarifi Nasıl yapılır?

Etlere tuz ve karabiber ekip zeytinyağıyla hafifçe yağladığınız tavaya alın. (Mümkünse ızgaralı tava.)

Dilediğiniz pişme derecesine göre 5 ila 10 dakika tavada tuttuğunuz küşlemeleri soğutmadan servis edin.

Dilerseniz servis aşamasında üzerine kekik serpebilirsiniz. Afiyet olsun…