GeriHamur İşi Tarifleri Tarçınlı sarmal çörekler tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Tarçınlı sarmal çörekler tarifi

Tarçınlı sarmal çörekler tarifi

Pratik ve lezzetli bir aperatif, tarçınlı sarmal çörekler tarifi

  • Fırında
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30 dk
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yapımı için malzemeler

  • 1 paket milföy hamuru
  • Tarçın
  • Toz şeker
  • İsteğe göre dövülmüş ceviz

Tarçınlı sarmal çörekler tarifi Nasıl yapılır?

Milföy hamurları buzdolabından çıkarın ve yumuşamasını bekleyin. Yumuşayan milföylerin her bir yaprağına istenilen miktarda tarçın, toz şeker ve ceviz dökerek rulo halinde sarın.

Ruloları sertleşmeleri için 5-10 dakika kadar buzdolabında bekletin. Çıkarıp 2 santimetre kalınlığında dilimleyin ve yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin.

180 derece önceden ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin.