Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet’in avlusundaki Avlu Restaurant’ın başındaki şef Özgür Üstün, Anadolu mutfağına ait yemekleri dozunda stilize ederek 7 Bölge adlı bir tadım menüsü hazırlamış. Ama ne menü! Çiğköfte, Sivas katmeri ve diğerleri... Michelin tavsiye listesinde olan Avlu, vejetaryenleri de unutmamış.
#Avlu RestaurantTüketicilerin ürün satın almasında pek çok farklı etken vardır. Ürünün görünümü, içeriği, kalitesi, fiyatı, ürün hakkındaki olumlu deneyimler ve bazen de sadece markası o ürünün satın alınmasına neden olur. Acaba blok zincir (Blockchain) bu tercihleri sonsuza dek değiştirebilir mi?
#Serap TorunAynur Koç yıllarca Milliyet Gazetesi’nin reklam müdürlüğünü yaptıktan sonra yoğun iş hayatına ara verdi. Şimdi danışmanlık yapıyor. Son olarak uluslararası Superbrands Projesi’nin Türkiye koordinatörlüğünü yaptı. 25 senelik profesyonel Judo dönemi ve Milli Takımlar Antrenörlüğü var kesesinde. "9-6 çalışma düzenine son verdim çünkü seyahat edemiyordum ve hayat kaçıyordu" diyor. 1998’de başlamış gezmeye.