Çizgi filmler genel olarak çocuklar için üretilmektedirler. Fakat büyüklerinde ilgisini çeken ve büyükler içinde üretilen çizgi filmler bulunur. Çizgi film denilince akla gelen bilindik karakterler bulunur. Peki, en çok bilinen çizgi film karakterleri neler? Çizgi film karakterlerinin isimleri ve özellikleri nelerdir? İşte tüm detaylar.
#En Çok Bilinen Çizgi Film Karakterleri Neler?Bu yedi güzel şeyin ilki, hadi önce BJK camiasına, sonra hepimize gelsin: Bir çocukla kartal yavrusunun benzerliği nedir, her ikisi de yuvada nasıl yetiştirilmelidir? Ta Bökönbaev’de kartal avcısı Nursultan’dan duyup getirdim: Yavru kartalı yuvada neyle beslersen, büyüyünce de onu arar, onun peşinden gider... Diğerlerini de yeri geldikçe numaralarıyla yazının içinde göreceksiniz.
#KırgızistanKasıp kavurduğu Altın Küre ödüllerinden sonra Oscar’a da 10 dalda aday olan Artist yılın en sıra dışı ve en çok beğenilen filmi oldu. Fransız Michel Hazanavicius’un yönettiği Artist, Hollywood’un yaşadığı en büyük dönüşümlerden birini, sessiz filmden sesliye geçişi bir aşk hikâyesiyle harmanlayarak anlatıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Oyuncak Müzesi, açıldı. Açılış töreninde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, çocuklara 23 Nisan'da verilebilecek en güzel armağanın oyuncak müzesi olduğunu söyledi. Akaydın, “Bu eser, İstanbul'dan sonra Türkiye'nin en büyüğü. İçinde 3 bin tane antika değerinde oyuncak var” dedi.
<B>BEŞİKTAŞ</B>-Galatasaray derbisinde en az skor kadar merak edilen bir konu daha vardı: Beşiktaş seyircisi, yenilenen ve tribünle saha arasındaki mesafe <B>‘Taç atan oyuncunun ensesine vurup </B>‘N’aber usta?’ <B>diyebilecek kadar’</B> azalan statta olay çıkarmadan durabilecek miydi?
Red Kit’in maceralarından birinde, salak bekçi köpeği Rin Tin Tin’e bir haller olur, birden zekası açılır, bir dolabın çekmecesinden kelepçelerin anahtarını bulup Red Kit’e getirir ve sahibini kurtarır. (Ancak beyni bu kadar ağır bir şoka dayanamadığı için şak diye düşüp bayılır. Uyandığında normale dönmüş yani salaklaşmıştır yeniden...) Bana da böyle ‘bir haller oluyor’ zaman zaman, kendimi ciddi ciddi köşe yazarı filan sanıyorum. Allah’tan çabuk geçiyor...
“Ben, ondan çok çalışıyorum, o benden çok kazanıyor. İşi yapan benim, terfi edense o.” İş hayatı boyunca bu cümleyi kurmayanımız herhalde yoktur. Bugün, marka uzmanlığımı farklı bir emel için kullanacak ve kariyer planlarınıza el atacağım. Kafalarımızda yerleşik bir kabul olmasına karşın, bir türlü dile getirilmeyen bir gerçeği tırmalayacağım. Sanıyorum bunları yazmak ilk bana nasip oluyor. İlk okuyucusu olmak da size. Uzunca bir yazı oldu. Bitirmek vakit istiyor. Kendini marka haline getirmek de...
Bir Dana Ferhat olayı yaşıyoruz hep birlikte. Hollywood’da bu senaryoda bir film çekilse dünyada kimse inanmaz. Yönetmen de senarist de sınıfta kalır. Oysa biz bu olayı yaşıyoruz. Sürüden ayrılan mor ineği sucuk yaparlar prodüksiyon bize gururla sunuyor. Biz de izliyoruz.