Bir şehrin veya bir restoranın markalaşmasında, o şehirdeki gastronomi turizminin gelişmesinde şeflerin rolü çok önemli. İstanbul’da Michelin Yıldızı alan restoranlarda mutfak şefleri öne çıktı. Pek çok restoranın şefleri ve şovlarını izlemek, yenilenen menülerini görmek isteyen takipçileri ve müşterileri var. Bursa’da açılan mekanlarda artık birbirinden değerli şefleri görmeye başladık. İşte bunlardan biri de yeni hizmet vermeye başlayan Nuar Bademli.
#ŞefKüşleme son zamanların en favori et yemeklerinden ama aslında bir yemek değil, tıpkı antrikot ya da nuar gibi hayvanın bir parçası. Yumuşacık, sinirsiz ve çok lezzetli olan küşlemenin ne olduğunu ve nasıl pişirildiğini merak ediyorsanız, sizi içeriğimize alalım. İşte küşleme hakkında merak ettiğiniz her şeyin cevabı…
#KüşlemeFiletosu, antrikotu derken, bir dana, adını ilk kez duyduğumuz, ama şu ya da bu şekilde tadını aldığımız onlarca parçadan oluşuyor. Kurban bayramı münasebetiyle bu parçalar dananın neresinde, adı ne, gramajı kaç, hangi yemekte kullanılıyor gibi soruların cevabını aradık.