MasterChef çöp şiş dürüm tarifi izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Normalde çöp şiş mangalda yapılsa da mutfağınızda günün menüsüne kolayca ekleyebilirsiniz. Peki, çöp şiş dürüm nasıl yapılır, malzemeleri neler? Fırında çöp şiş dürüm tarifi kolay ve pratik sunumuyla hemen aşağıda...
#Masterchef Çöp Şiş Dürümİyi bir gastro-bistro, gastronomik açıdan ‘fine dining’ kadar iddialı gözükmese bile iyi icra edildiğinde damak zevki olan müşteriye emsalsiz keyif verir. Bunun için şefin iyi olması yetmez. Ne yapmak istediğini bilmesi ve yaptığını sevmesi gerekir. Aynen Deniz Temel’in Alaf’ta yaptığı gibi!
#YazarNormalleşme adımlarıyla beraber sosyalleşmek için açık alandaki aktiviteler daha çok tercih edilir oldu. Bunlardan belki de en önemlisi yazın vazgeçilmezi mangal. Bu keyfinize keyif katacak lezzetleri ünlü şeflere sorduk: Püf noktaları neler? Şu sıra hangi malzemeler revaçta? Kendi bahçemiz yoksa nerelere gidebiliriz? Başkalarını rahatsız etmemek için nelere özen göstermeliyiz?
#GazehaberleriMasterChef Türkiye'nin ekranlara gelen 58. bölümünde kaptanlık yarışı heyecanı yaşandı. Mavi takımın kaptanı olmak için mutfakta çöp şiş yapan yarışmacılardan biri gecenin sonunda kaptanlığını ilan etti. Rakip takımın kaptanının da belli olmasıyla MasterChef'te haftanın takımları açıklandı. Peki, MasterChef'in son bölümünde kaptanlık yarışını kim kazandı? İşte, haftanın takımları ve kaptanlık oyununu kazanan isim.
#Masterchef'te Kaptan Kim OlduHavaların ısınmasıyla birlikte ‘mangal sezonu’ da açılmış oldu. Haftasonu ormanlık alanlarda ve deniz kenarlarında piknik yapmaya giden vatandaşlar, mangal keyfinin de tadını çıkartıyor. Peki lezzetli bir et yemenin sırrı nedir? İyi et nasıl seçilir ve nasıl pişirilir?
#Et Pişirme TeknikleriDamağınızı şenlendirecek lezzet yolculukları... Adrenalin patlaması yaşayacağınız maceralar... Romantik alternatifler... Haydi hareketlenin, yılbaşına ve yeni yılın ilk gününe bütün bir yıl hatırlayacağınız güzel anılar iliştirin. 2014’ün çok lezzetli olmasını diliyorum.
Niğde’nin ayva boranisi, Bursa’nın etli eriği, Antep’in çağla aşı... Anadolu yemeklerinin doğasındaki çılgınlık aklımı başımdan alıyor. Bu hafta bu yemeklerden esinlenerek kendi tariflerimi yaptım. Apartmanımızın bahçesindeki yeni dünya son demlerindeyken bir kebap, kiraza veda etmeden bir et yemeği, bir de Malatya kayısısından köfte denedim