Son Güncelleme:
Zeytinyağlı fasulye kavurması tarifi
Farklı lezzetlere açık olanların, tadına doyamayacağı geleneksel tadlar bir arada!
Yapımı için malzemeler
- 1 adet orta boy soğan
- 1 çay bardağı zeytinyağı
- 1,5 yemek kaşığı salça
- 3-4 adet salatalık turşusu
- 500 gram taze fasulye
- Tuz
Zeytinyağlı fasulye kavurması tarifi Nasıl yapılır?
Orta boy soğanları ince ince dilimledikten sonra kısık ateşte pembeleşinceye kadar zeytinyağında kavurun. Bir diş sarımsağı ezip salçayla birlikte soğanın üzerine ilave edin. Fasulye ve turşuyu bu karışıma ekleyip 10- 15 dakika kavurun. Tuz ve dilerseniz kırmızı pul biber ekleyip soğuduktan sonra servis yapın.