GeriDiyet Tarifler Yulaflı ve chia tohumlu bar tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yulaflı ve chia tohumlu bar tarifi

Yulaflı ve chia tohumlu bar tarifi

Özellikle kahvaltılarda ve ara öğünlerde tüketebileceğiniz bu bar'ları paketleyip yanınızda da taşıyabilirsiniz.

  • Fırında
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30-60 dk
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yapımı için malzemeler

  • Hindistan cevizi
  • Yulaf ezmesi
  • Ceviz
  • Keten tohumu
  • Susam
  • Muz
  • Ayçiçeği yağı

Yulaflı ve chia tohumlu bar tarifi Nasıl yapılır?

Hindistan cevizi, yulaf ezmesi, ceviz, keten tohumu ve susamı bir kapta karıştırarak üzerine muz dilimleri ve ayçiçeği yağını ekleyerek karıştırmaya devam edin.

Karışımı tepsiye yayıp 2-3 parmak genişliğinde dikdörtgen parçalara bölün. Sonrasında fırında 200 derecede 20 dakika pişireceğiniz bar'ları afiyetle yiyebilirsiniz.