Son Güncelleme:
Yulaflı ve chia tohumlu bar tarifi
Özellikle kahvaltılarda ve ara öğünlerde tüketebileceğiniz bu bar'ları paketleyip yanınızda da taşıyabilirsiniz.
Yapımı için malzemeler
- Hindistan cevizi
- Yulaf ezmesi
- Ceviz
- Keten tohumu
- Susam
- Muz
- Ayçiçeği yağı
Yulaflı ve chia tohumlu bar tarifi Nasıl yapılır?
Hindistan cevizi, yulaf ezmesi, ceviz, keten tohumu ve susamı bir kapta karıştırarak üzerine muz dilimleri ve ayçiçeği yağını ekleyerek karıştırmaya devam edin.
Karışımı tepsiye yayıp 2-3 parmak genişliğinde dikdörtgen parçalara bölün. Sonrasında fırında 200 derecede 20 dakika pişireceğiniz bar'ları afiyetle yiyebilirsiniz.