GeriPasta Tarifleri Milföylü pasta tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Milföylü pasta tarifi

Milföylü pasta tarifi

Bu farklı lezzet özel günlerinizin kurtarıcısı olacak. İşte enfes milföylü pastanın tarifi!

  • Fırında
  • 6+ Kişilik
  • 30 dk
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yapımı için malzemeler

  • 12 adet milföy
  • 1 çay bardağı un
  • 1 su bardağı şeker
  • 3 su bardağı süt
  • 2 paket vanilya
  • 4 yemek kaşığı krema
  • 3 su bardağı çilek ya da vişne
  • 1 çay bardağı pudra şekeri

Milföylü pasta tarifi Nasıl yapılır?

Un ve şekeri karıştırın. Ocağa alıp süt ve vanilyayı da ekleyerek, muhallebi kıvamına gelene dek pişirin. Daha sonra kremayı ekleyip karışım soğuyana kadar robotta çırpın.

Milföyleri geniş bir tepsiye yan yana dizin. Önceden ısıttığınız fırında milföylerin üstleri kızarıncaya kadar pişirin. Kızaran milföyleri fırından çıkarın. Milföyler soğuduktan sonra bir tanesini servis tabağına alın. Üzerine hazırladığınız kremadan sürüp meyveleri yerleştirin.

Bütün milföylere aynı işlemi uygulayın. Son olarak üstüne pudra şekeri serperek servis yapın.