GeriEt Yemeği Tarifleri Ciğer kavurma tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ciğer kavurma tarifi

Ciğer kavurma tarifi

Ciğer pek çok kişinin sevmediği lezzetler arasında yer alıyor. İşte herkese ciğeri sevdirecek bir tarif.

  • Ocakta
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30-60 dk
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yapımı için malzemeler

  • 500 gram ciğer
  • 1 adet kuru soğan
  • Tuz
  • Baharat
  • Yarım demet maydanoz

Ciğer kavurma tarifi Nasıl yapılır?

Zarı soyulmuş ve kuşbaşı doğranmış ciğerleri yıkayın. Soğanı ince ince kıydıktan sonra bir tencerede kavurun. Ciğerleri ekleyip kavurmaya devam edin. Ciğer kendi suyunu çekene kadar pişirin. Baharatları ekleyip yemeği ateşten alın. 

Üzerine dilediğiniz miktarda taze maydanoz ekleyip servis edebilirsiniz.