Evlere yeni bağlatılan internetin şifreleri genellikle çok karmaşık olmaktadır. Bu nedenle şifre değiştirme işlemleri yapılması gerekir. Türk Telekom Wifi şifresini kullanıcıların değiştirmesi mümkündür. Bunun için öncelikle modem ara yüzüne girek gerekir. Bu nedenle Wi-Fi bağlantısının açık olması gerekir. Peki Türk Telekom Modem Wi-Fi şifresi nasıl değiştirilir? İşte TTNET Wi-Fi kablosuz ağ şifresi değiştirme işlemleri hakkında merak edilen tüm detaylar.
#Türk Telekomİnternet insanların her türlü bilgiye ulaşmasını, çeşitli platformlarda paylaşımlar yapmasını ve başka kişilerle iletişim kurmayı sağlama gibi pek çok imkanı sağlayan bir teknoloji olmaktadır. Bu teknoloji sayesinde pek çok iş hem hızlı bir şekilde hem de fazla iş yükü olmadan halledilebilmektedir. İnternete bağlanmayı sağlayan modemler sayesinde teknolojinin sunduğu imkanlardan yararlanmak mümkün olmaktadır. Peki, WİFİ adı nasıl değiştirilir? Kablosuz ağ ismi değiştirme (Turk Telekom, Superonline, TurkNET ve Vodafone) nasıl olmaktadır detayları ile derledik.
Deprem olduğu anda GSM şebekeleri kimi yerde tamamen, kimi yerde kısmen kesildi. 10 kentin iletişimi telsizle sağlandı. AFAD’ın dışında, sahada ilk anda yardıma koşan yüzlerce amatör telsizci de vardı. Afet durumlarında önemi anlaşılan ‘muhaberatın isimsiz kahramanları’yla konuştuk.
#Amatör TelsizcilTürk Telekom, yerli ve millî test otomasyon platformu ‘TTiMoT’ ile son kullanıcı terminallerini, uluslararası standartlarda el değmeden otomatik olarak test etmeye başladı. Platform sayesinde şirket, altyapısında kullanılan ve kullanılması planlanan müşteri terminallerinin test süreçlerini tam otomatize ve merkezi olarak yöneterek; 15 kata varan zaman tasarrufu, iş gücü ve hizmet sağlıyor.
#Türk TelekomTÜBİTAK destekli Kamu AR-GE projesi kapsamında yürütülen ve 2009 yılında tamamlanan Türkiye Ulusal Temel GNSS Ağı-Aktif (TUSAGA-Aktif) Sistemi, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü (TKGM) ve Harita Genel Müdürlüğü (HGM) müşterek mülkiyetinde işletilmektedir. Peki tapu parsel sorgulama işlemi internette nasıl yapılır? İşte detaylar
#Tapu SorgulamaPiyasa ekonomisi üretim maliyetini düşürmek ister. Bunu bilmek için ekonomist olmaya gerek yok. Bir şirket için önemli olan daha çok üretim yapmak daha çok para kazanmaktadır. Kapitalist mahallede büyük balık küçük balığı hep ham eder. Bu ölüm kalım savaşında olan hep zavallı işçiye olur.
Çin’in en büyük teknoloji firmalarından biri Huawei… Türkiye’de son aylarda ismini daha sık duymaya başladığımız şirket, aslında 2002 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteriyor ve bilgisayarlarımızda kullandığımız 3G modemlerden operatörlerin kendi etiketleriyle satışa sunduğu telefonlara kadar birçok cihazı Huawei imal ediyor. Akıllı telefon savaşında ismini daha sık duymaya başladığımız Huawei’nin Türkiye Genel Müdürü Wu Congcheng, hurriyet.com.tr’ye Huawei’yi ve Türkiye’deki faaliyetlerini anlattı.
Vergi engelinin Türkiye’de teknolojinin yaygınlaşmasını zorlaştırdığını vurgulayan Avea CEO’su Erkan Akdemir, “Türk tüketicisi çok zengin değil ki, ABD ya da Avrupa’dakinden daha fazla para ödeyerek cihaz satın alsın. Vergi indirimi pazarı büyütür” dedi.
Türk Telekom, sabit telefon abonelerine “Lokum” adıyla tadımlık internet paketi çıkardı. Türk Telekom CEO’su Gökhan Bozkurt, “Hedefimiz herkesin internetle tanışması” dedi. Türk Telekom Pazarlama Başkanı Erem Demircan da, “Bu paket, torunları interneti olmayan dedeyi ziyarete de yönlendirecek” diye konuştu.
İstanbul’da dün başlayan CeBIT Bilişim Eurasia 2010’da Ekonomi Gazetecileri Derneği’nin panelinde konuşan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, YouTube’dan sonra Facebook’un da kapatılmasının gündeme gelmesi konusunda, “İşin arka planında 30 tane kapatma kararı var. Bu kararların hiçbirine bu paylaşım sitesi hiç itiraz etmemiş, üst mahkemeye gitmemiş” dedi.
Banka ve GSM şirketleriyle Türk Telekom’un 2008 yılından itibaren başlattığı e-ekstre ve e-fatura uygulamasından yararlananların sayısı 29 milyona ulaştı. 50-70 kuruş arasında değişen kağıt, baskı, zarf ve posta masraflarından kurtaran bu uygulama, yıllık 200 milyon lirayı bulan tasarruf sağladı.
ÜÇÜNCÜ nesil (3G) teknolojisiyle birlikte GSM operatörü kuruluşların kablosuz bağlantı hizmeti vermesi, Uydu Net’in kablo TV abonelerinin hızını 5 kat artırması, TTNet’in de ADSL abonelerine cazip kampanyalarla üst paketlere geçme imkanı tanıması, internette hız yarışlarını başlattı. ADSL kullanıcı sayısının 18 milyonu bulması, bu yarışı ateşledi.
Üçüncü nesil mobil, kablosuz internet gibi hizmetleri birleştirecek olan Telekom, evden cep telefonuyla görüntülü görüştürecek. Telekom Genel Müdürü Paul Doany, Türkiye’de 20 milyon eve hat hizmeti verdiklerini, yeni hizmetleriyle 70 milyonluk abone yaratacaklarını söyledi.
TTNet, 4 GB kotalı, 1 megabit hızındaki internet aboneliğinin fiyatını 29 YTL’den 15.99 YTL’ye düşürdü. Ancak, yapılan bu indirimden sadece yeni üyelerin yararlandırılması, 4 milyon 700 bin mevcut aboneyi çileden çıkarttı. Türkiye çapında sayıları 77’ye ulaşan internet servis sağlayıcı kuruluşlardan bazıları da bunu fırsat bilerek, kızgın TTNet abonelerini kapmak için cazip kampanyaları anında uygulamaya koydu.