Ben çocukken dedemin fırınlayıp soyduğu kırmızı kapya biberler, sarımsak ve sirkeyle kavanozlanırdı. Sonra da üzerine zeytinyağı gezdirilip mezesi yapılırdı. Köz kırmızı biberin tatlılığı, levrek ve akya gibi balıklarla çok iyi uyum gösteriyor; püresi buğulamalara çok yakışıyor. Çiğden kullanmak isterseniz doğranmış kırmızı biber, şeftali, kırmızı soğan ve maydanozu harmanlayıp karidesle servis edebilirsiniz.
#Kapya BiberPeter Marshall (25) barmenliğe 18 yaşında "öylesine" başladı. Londra TGI Fridays’te çalışıyor. Mart ayında Las Vegas’ta yapılan ve 7500 barmenin katıldığı Fridays 2006 yarışmasında bütün bölümlerde birinci gelerek dünya şampiyonu oldu. Daha önce de İngiltere ve Avrupa şampiyonlukları var. Dünyanın her yerinde barmenlere eğitim veriyor.
Yol kazası - Düz-eyli aşklar böyle başlar - Haftanın "görenler ... demekten kendilerini alamadılar" asparları - Maftanın en mag-başlıkları - Serdar Ortaç kendine kendine nasıl öpüşüyor - Leyla'sı da çıktı, yandık ki ne kelime - Ve diğer magazin haberleri...