? ALTINORDU'nun 83. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda kurduğu çocuk kulübü, eğlenceli etkinliklerle her gece binlerce İzmirliyi ağırlıyor. En çok ilgi çeken etkinlik ise, ilk gösterisine çıkan Altınordu Çocuk Tiyatrosu ALTINORDU'nun 83. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda kurduğu çocuk kulübü, eğlenceli etkinliklerle her gece binlerce İzmirliyi ağırlıyor. En çok ilgi çeken etkinlik ise, ilk gösterisine çıkan Altınordu Çocuk Tiyatrosu oldu. 30 yıldır çocuk oyunları sahneleyen usta oyuncu Kemal Aygen yönetimindeki ekip, beslenme, iyi taraftar, fair-play ve spor yapmayla ilgili interaktif oyunlarını İzmirlilere sundu.
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın talimatıyla Mersin Gümrük Müdürlüğü’nce yapılan incelemelerde sahte TSE belgeleriyle yapılan 308 parti ithalatta piyasa değeri 700 TL’yi bulan Play Station 3 (PS3) oyun konsolllarının ülkeye 11, 12 ve 15 dolara girdiği tespit edildi.
#Play Station 3İstanbul’da Osmanlı tarihinin günümüz teknolojisiyle harmanlandığı ve dudak uçuklatan gecelik konaklama ücretleriyle ağrılıklı olarak ünlülere kapılarını açan süitleri sizler için bir araya getirdik. İşte farklı lüks donanımlarıyla, bir gecelik konaklama bedelinin 70 bin TL’ye kadar çıktığı o süitler..
Şarkıcı Ferhat Göçer ve DMC (Doğan Music Company) Genel Müdürü Samsun Demir’in en büyük merakı Play Station 3 oynamak. İkili fırsat buldukça bir araya geliyor ve Play Station partileri düzenliyor. Favorileri PES 2009 isimli futbol oyunu. Ekranın önünden altı saat kalkmıyor, maç üstüne maç yapıyorlar. Biz de ikilinin ezeli rekabetine tanıklık ettik. Mekan Ferhat Göçer’in İstanbul Kuzguncuk’taki eviydi. O akşam konseri olduğundan, maç ancak gece yarısı başlayabildi.
ULUSLARARASI markaların girmesiyle birlikte fiyatlardaki şok indirimleri tanıtım broşürleriyle duyurarak aşırı talep oluşmasını sağlayan teknomarketler, kampanyaya koydukları ürünlerin sayısını düşürmeye başladı. "Şok indirim"li ürün sayısı azalınca, bunlara sadece geceden kuyruğa girenler ulaşabilir hale geldi.
VHS ve Betamax video savaşlarını hatırlıyor musunuz? 1980’lerde iki Japon şirketini müthiş bir mücadeleye sokan, evlerinde film izlemek isteyen sinemaseverleri de şaşkına çeviren bu savaşın bir benzeri günümüzde yeniden yaşanıyor. O yıllarda Sony’nin Beta formatlı video oynatıcıları JVC’nin geliştirdiği VHS formatına karşı savaşı kaybetmişti.