Point Otel işadamlarını ninni ile uyutacak

Güncelleme Tarihi:

Point Otel işadamlarını ninni ile uyutacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2009 00:00

Turizm alanında faaliyet gösteren Özbek Grubu, 60 milyon Euro yatırımla üçüncü oteli Point Hotel İstanbul Barbaros’u açtı. Point Hotel, işadamlarını ninniyle ballı sütle uyutacak...

Haberin Devamı

Çağdaş sanat ve teknolojik yeniliklerin bir arada olduğu ‘Art Tech’ konseptiyle Esentepe’de açılan 210 odalı beş yıldızlı otel, ilk yılında yüzde 75 doluluk hedefliyor.

Düzenlenen toplantıda konuşan Özbek Turizm Genel Koordinatörü Gökhan Özbek, kültür, çağdaş sanat ve yaşam stili olan yeni bir şehir oteli anlayışı getirdiklerini belirterek, “Otel için 60 milyon Euro yatırım yaptık. İlk yıl için doluluk hedefimiz yüzde 75. Talimhane’deki Nippon ve diğer Point otelden sonra bu üçüncü otel yatırımımız” dedi.

Otelin çağdaş sanat konseptine sahip olduğunu anlatan Özbek, otel içinde İstanbul eserlerinin olacağı bir kütüphane, İstanbul Modern’in satış ofisi bulunacağını ve Bienal’e de sponsorluk yapacaklarnı aktaran Özbek, “Otelde toplantı arasında ya da kalışları sırasında stres atmak isteyen iş insanlarına yönelik Play Station 3, PC ve Nintendo Wii gibi dijital eğlencenin her türü birarada bulunacak” dedi.

Haberin Devamı

Point Hotel, işadamlarını ninniyle ballı sütle uyutacak

Point Hotel Gayrettepe’de işadamlarını rahat ettirmek için ’sweet dreams’ konsepti dahilinde kendi dillerinde ninniden ılık ballı süte, yastık menüsünden uyku masajına kadar her tür hizmet sunuluyor.

’Sweet dreams’ adını verdikleri konseptte misafirlerine ’iyi bir uyku deneyimi’ sunmayı amaçladıklarını söyleyen Özbek, “Yataş bize özel yatak üretti. Ayrıca Rusya’dan Çin’e kadar dünyadan seçilen 17 ninniden oluşan bir CD hazırlayarak odalara koyacağız. ’Sweet dreams’ konsepti içinde odalara ballı ılık süt servisi, sweet dreams masajı da var. Önümüzdeki günlerde kaliteli uykunun 101 sırrı adını verdiğimiz bir kitabı da odalara bırakacağız” dedi.

Özbek, 210 odalı otelde oda fiyatlarının 160 eurodan başladığını ve kral dairesinin ise 2 bin 500 euro olduğunu aktardı.

Point Otel işadamlarını ninni ile uyutacak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!