Gündemden kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Gündemden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2010 21:43

Haberin Devamı

Polislere teşekkür plaketiOdada yapılan aramada çalıntı olduğu anlaşılan çok sayıda altın ve pırlanta ziynet eşyası, 14 cep telefonu, 7 İPOD, altın ve gümüş kaplamalı 4 vazo, 3 şekerlik, 3 kül tablası, 5 masa lambası, 4 diz üstü bilgisayar, 1 Sony Play Station-3 ve 3 plazma televizyon ve 35 bin 740 lira para ele geçirildi. Üç zanlı suçlarını itiraf etti. Zanlılar tutuklandı. Gurbetçi Mehmet-Seher Hayran çifti, İçmeler Beldesi’ndeki villasına girerek toplam 200 bin TL değerindeki altın ve pırlanta takıyı çaldıkları ileri sürülen üç hırsızı yakalayan polislere, göstermiş oldukları saygı ve davranışları nedeniyle teşekkür edip, plaket verdi.

Nehir ve arkadaşlarına baskınTaylan YILDIRIM / izmir (DHA)izmir’in Konak ilçesinde fuhuş yapan 5 kişi yakalandı. İnternet üzerinden faaliyet gösteren arkadaşlık sitesi üzerinden fuhuş yapıldığı bilgisini alan polis ekipleri çalışma başlattı. Ekiplerin araştırmalarında, Nehir ve arkadaşları olarak ilanlar verip kayıt olan kişilerin fuhuş bağlantısı yaptıkları saptandı. Sitedeki telefon numaralarından kendileriyle bağlantı kuran kişileri, çağırdıkları evin adresinin belirlenmesiyle de polis operasyona başladı.

5 kişi gözaltina alindi

Haberin Devamı

Altıntaş 352 sokak üzerindeki eve yapılan baskında, Z.B., M.E., para karşılığında ilişkiye giren S.K. ile erkek müşteriler B.Y. ve U.Ö., gözaltına alındı. Zanlılardan üçü ifadeleri alındıktan sonra savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Z.B. ile M.E. ise, fuhuşa aracılık yapmak ve yer temin etmekten adliyeye sevkedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!