Hamilelik sürecinde anne adayın var olan bakım rutinine cilt analiz edilerek bazı eklemeler yapılması gerekebilir. Burada önemli olan cildin doğru analiz edilmesidir. Genellikle hamilelik sürecinde değişen yağ ve nem dengesi ile cilt kuruması, akne ve kaşıntı problemleri görülmektedir. Anne adayına yaşadığı problemlere göre uygun içerikli ürünler önerilmesi gerekmektedir.
#Cilt SorunlarıGebelik boyunca vücutta pek çok değişiklik olur. Bu değişimlerin normal mi yoksa patolojik mi olduğunun saptanması son derece önemlidir. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Faruk Abike, gebelikte sık rastlanan sorunlar ve çözümleri ile ilgili önemli konulara dikkat çekti.
#GebelikUzun süre halkla ilişkiler sektöründe çalışan Burcu Beştaş’ın hamilelik döneminde başladığı blog yazma süreci yeni bir girişime ilham verdi. Gelen taleple önce online bir alışveriş sitesi kurarak farklı markaların çocuk ürünlerini tek çatı altında topladı. 2015’de 9 marka 300 ürün ile başlayan yolculukta, bugün 300’ün üzerinde marka, 50 binde fazla ürün ve 5 mağazaya ulaştı. 5 yılda 14 mağaza açmayı hedefleyen Beştaş, kendi markasıyla üretime geçmeyi ve yurtdışına açılmayı hedefliyor.
#Keyif BebesiTaşıyıcı anne yöntemiyle bebek sahibi olmak artık gösteri dünyasında çok sıradan bir olay haline geldi. Çeşitli sebeplerle bebeklerini kendileri dünyaya getiremeyen ya da bunu tercih etmeyen ünlüler, bu şekilde anne ya da baba olma özlemini gideriyor.
#Ana ObregonHer anne gibiler; çocuklarının sağlığı ve geleceğinden başka dertleri yok. Tartışılmalarının tek nedeni herkes gibi çocuklarını hayvansal ürünlerle beslemeyi reddetmeleri. Vegan beslenen ve çocuklarını vegan olarak yetiştiren annelerle buluştuk. İşte yaşadıkları...
#VeganHello! dergisi, geçen yıl oğulları Mert’in aralarına katılmasıyla daha da genişleyen Okur Ailesi’ni San Diego’daki evlerinde ziyaret etti. Yeliz-Mehmet Okur çifti, Amerika serüvenlerinden üç çocuklu yeni hayatlarına, mutlu evliliğin sırlarından 2016 beklentilerine her şeyi, çekim sonrası verdikleri röportajda anlattı.
#Mehmet OkurAt, yarış, ganyan deyince sizin de aklınıza sadece tomarla dağıtılan ikramiyeler mi geliyor? Ya da, “Ohhh adamlara bak! Atı iki dakika koşturdular, milyon dolarları cebe koydular” diye mi düşünüyorsunuz? Ne yalan söyleyeyim, ben de aynen böyle düşünüyordum. Ta ki, kızım henüz 3.5 yaşındayken “At binmek istiyorum” diye tutturuncaya kadar. Geçen zamanda, ben de kızımla birlikte amatör bir binici oldum. At çiftliklerine gidip geldikçe, işin yetiştiricilik kısmının ne kadar meşakkatli olduğuna şahitlik ettim.