Film izlemek, kimileri için günlük ve sıradan bir aktiviteyken kimileri için bir tutku ve hobidir. Film izlemeyi seven kişiler özellikle bir yönetmeni ya da oyuncunun filmlerini de takip etmektedir. Omar Sy, başarısını kanıtlamış ünlü bir oyuncudur. En iyi Omar Sy filmleri nelerdir? Film araştıranlar için en çok izlenen filmler listesi ve önerileri hangileridir detayları ile derledik.
#En İyi Omar Sy FilmlerBazen öyle filmler izleriz ki kafamız iyiden iyiye allak bullak olur. Öte yandan da parçası olduğumuz bu bulmacadan büyük keyif duyarız. Ama bazılarımız da “Ne bu şimdi, böyle film mi olur” türünden tepki verir. İşte bizi psikolojik meselelerde dolaştıran, zaman yolculuklarına çıkaran, hafızamızla oynayan, ‘beynimizi yakan’ bir grup yapım...
#Darren AronofskySağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu. Seyahatlerin ‘Hayat Eve Sığar-HES’ uygulamasından alınacak kodla yapılacağını söyleyen Koca, 65 yaş üstü vatandaşlara da bir müjde verdi. İşte Bakan Koca’nın mesajları:
#GazetehaberleriHemen her konuyu beyaz perdeye taşıyan sinema dünyası insan zihnine odaklanan filmleri de izleyiciyle buluşturdu. Çeşitli araştırmalara konu olan insan zihni ve hafızası bilim-kurgu filmlerinde farklı bakış açılarıyla işlendi. Sizler için insan bilincini ve hafızasını konu alan en iyi 7 filmi bir araya getirdik.
#Akıl İle İlgili FilmlerYıllarca Amerikan sineması izledik, Amerikan filmlerinde bir takım ergenlerin, başka bir takım katil grubu tarafından öldürülmesine şahit olduk. Kah üzüldük, kah çaçaron kızlardan birinin katledilmesine sevindik, kah korktuk ve derken sıkıldık. Gavur halkın “Slasher” veya “Teen slasher” olarak tabir ettiği bu filmlerin en popüler örneğini vermek gerekirse Scream’i örnek gösterebiliriz –ki ilk film gerçekten çok iyiydi. (Scary Movie de güzel dalga geçmişti.) Tabii bu en popüler örnek oldu; bundan öncesinde de tonla slasher filmi yapıldı ve hatta bu tür 80’lere damga vurdu.
#Until DawnIn the February 2005 Turkish Cypriot parliamentary elections, many people in the "patriotic front" in the motherland - Turkey - and in the fosterland - the Turkish Republic of Northern Cyprus - were hoping that the advancement of the socialist Republican Turks’ Party, or CTP, in northern Cyprus and the Justice and Development Party, or AKP, in Turkey would trend downward.
2004 yılına damgasını vuran 'en iyi ' ve 'en kötü' filmler seçildi. MSNBC televizyonunun yayınladığı listeye göre yılın en iyi filmi Martin Scorsese'nin yönettiği The Aviator. En kötüler listesinde birinciliği The Chronicles of Riddick (Riddick Günlükleri) alıyor. Mel Gibson'ın tartışmalı filmi The Passion of the Christ (İsa'nın Çilesi)ile Michael Moore'un Fahrenheit 9/11'i yılın en çok konuşulan filmleri oldu.</b><br><a href= http://fotogaleri.hurriyetim.com.tr/GalleryMain.aspx?g=0O4WWccvc9e7QHpqMP61%2fsQ%2bH0CMmqW9pSrR4gJxA6%2b6JAqdBZYGNDAa4RKA1%2fP7QnxE2ssTX%2f8%3d class=hurhaberlink><b>The Aviator'dan fotoğraflar için</b></a>
Son ayların en tartışmalı filmi Tutku: Hz. İsa’nın Çilesi, sonunda ülkemizde de vizyona girdi. Hz. İsa’nın çarmıha gerilmeden önceki son 12 saatini anlatan film, kanlı sahneleriyle çok tartışıldı ve ABD’de 17 yaşından küçüklerin izlemesi yasaklandı. Bizde de 16 yaşından küçüklerin filmi izlemesi tavsiye edilmiyor.
Yılın en tartışmalı filmi Tutku:Hz. İsa'nın Çilesi, 9 Nisan'da gösterime giriyor. Mel Gibson'ın, senaryosunu Benedict Fitzgerald ile birlikte yazdığı film, Hz. İsa'nın çarmıha gerilmeden önceki son 12 saatini anlatıyor. George Romero'nun 1978 tarihli aynı adlı filminin yeniden çevrimi olan Ölülerin Şafağı ile Eric Bress ve J. Mackye Gruber'in yönettiği Kealebek Etkisi haftanın diğer yeni filmleri.