Küresel işgücünde Z Kuşağı’nın ağırlığı her yıl artıyor. Birçok yönetici onları disiplinsiz, rahat ve sabırsız olarak nitelendiriyor. Z’lerse ne bundan rahatsız ne de günümüzün iş odaklı, hiyerarşik, otoriter, tüketen kurum kültürüne uyum sağlamaya niyetli. Üstleriyle ve işleriyle dalga geçtikleri videolar TikTok’ta viral oluyor. İş hayatından beklentileri BBC, Business Insider gibi yayınlarda tartışılıyor. Biz de Türkiye’de yöneticiler Z Kuşağı’nı nasıl algılıyor, onlar yöneticileri hakkında ne düşünüyor diye muhataplarına sorduk. Uzmanların nesillerin barış içinde çalışmasına yönelik tavsiyelerini dinledik.
#Z KuşağıKendisi bitter, sütlü ve beyaz çikolatadan sonra ‘4. tür’ olarak anılıyor. Gastronomi dünyasının son heyecanı ruby (yakut) çikolata, Belçika-İsviçre kökenli Barry Callebaut firmasının keşfi ve pembe rengini içindeki meyveden ya da renklendiriciden almıyor. Geride kalmayalım, adım adım tanıyalım.
#Barry CallebautElite World İstanbul Otel’de yer alan Coffee Company, Barry Callebaut işbirliği ile 25 Mart günü gerçekleştirilen Çikolata Şöleni etkinliğinde, çikolata severler bir araya geldi. Etkinlik kapsamında, Madagaskar, Gana, Endonezya gibi ülkelerde yetişen kakao çekirdeği ile hazırlanacak çikolatalar, taze mevsim meyveleri ile hazırlanan doğal aromalı fresh çikolatalar büyük beğeni topladı. Şeker ilavesi olmadan çikolata ise, yaz geliyor rejimdeyiz diyen kadınlardan tam not aldı. Barry Callebaut ve Elite World Otelleri yeni işbirliklerinin müjdesini de bu etkinlikte verdi.
#ÇikolataDünyanın önde gelen kakao ve çikolata üreticilerinden Barry Callebaut, Türkiye'deki ilk çikolata üretim tesisinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Barry Callebaut CEO'su Steinemann, "Türkiye'deki bu yeni yatırımımız, hızla büyüyen çikolata pazarlarındaki genişleme stratejimize yönelik atılmış önemli adımlardan biridir"dedi.
#ESKİŞEHİRBelçikalı Çikolata Devi Barry Callebaut tarafından düzenlenen, dünyanın en prestijli yarışması “World Chocolate Masters” (Dünya Çikolata Ustası) ön elemeleri, ilk kez Türk şeflerin de katılımıyla 23-25 Şubat tarihlerinde Polonya'da Expo Sweet Fuarı'nda yapılacak.