Güncelleme Tarihi:
Etkinlik kapsamında, Madagaskar, Gana, Endonezya gibi ülkelerde yetişen kakao çekirdeği ile hazırlanacak çikolataları tadabilir, taze mevsim meyveleri ile hazırlanandoğal aromalı fresh çikolatalar da denenebilir. Ayrıca Çikolata Şöleni’nde yaz geliyor rejimdeyim diyenler de, şeker ilavesiz çikolata ile çikolataya doyacak.
Etkinlik kapsamında Chocolate Academy Türkiye Şefleri Gizem Palalı ve Şener Amran’ın çikolata yapımlarını seyrederken, onlarca farklı lezzet tadılabilecek. Kakao çekirdeklerine benzersiz meyvemsi tat veren tamarind ağaçlarıyla çevrili olan Madagaskar’ın kuzey batı ucunda Sambirano Vadisi’nden gelen kakao çekirdekleri ile hazırlanacak ve ilk kez sunulacak organik bitter Madirofolo çikolataları ve doğal ballı çikolataları denenecek.
CACAO BARRY’NİN ORGANİK BİTTER LEZZETİ...
Coffe Company’de 25 Mart’ta saat 16:00-17:00 arasında gerçekleşecek etkinlik, “yaz geliyor rejimdeyim” diyenleri de ağırlayayacak. Rejim yapanların korkmadan doya doya yiyebilecekleri, çikolata ile aralarındaki mesafeyi ortadan kaldıracakları, Maltitol ile tadlandırılan Callebaut’un şeker katkısı olmayan çikolatası hazırlanan mini tabletler ziyaretçiler ile buluşturulacak. Hiç ilave şeker içermeyen çikolatalar; birinci sınıf kakao çekirdekleri, %100 saf kakao yağı ve doğal burbon vanilyası ile katılımcıların seyrinde yapılıyor olacak.