İtalyan mutfağının babası Antonio Carluccio Türkiye’yi ve Türkleri çok severdi. Bu nedenle olsa gerek İstanbul’da 5 restoran açtı. Çok kez Türkiye’ye geldi. Hayat hikayesi film tadındadır ünlü şefin.
Merkezi İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan dünyaca ünlü İtalyan restoran zinciri Carluccio's iflas etti.
‘İtalyan gastronomisinin babası’ olarak anılan dünyaca ünlü şef Antonio Carluccio, dün 80 yaşında hayatını kaybetti.
Carluccio's isimli restoranların sahibi İtalyan şef Antonio Carluccio, Türkiye'deki restoranlarını tek tek kapatıyor. Hedefi 10'a ulaşmaktı ancak şimdi İstanbul'da sadece bir restoranı kaldı.
Yılın son günü, tüm dileğimiz tüm insanlık için acıların, sıkıntıların, savaşların, terörün, açlığın geride kaldığı, daha iyi, daha yaşanabilir bir dünya ve tabii bir ülke...
Süleyman Orakçıoğlu’nun sahibi olduğu erkek giyim markası Damat, Messi, Ronaldo gibi dünyaca ünlü yıldızların top koşturduğu İspanya ligi La Liga’da tribünleri giydirecek.
Üç yıl önce Trakya Turizm İşletmecileri Derneği, Trakya Kalkınma Ajansı ve bölgenin butik şarap üreticileri bir araya gelerek Trakya Bağ Yolu projesini başlatmıştı. Türkiye’de gastronomi turizmini canlandıracak bu oluşum çeşitli nedenlerle sürdürülemedi.
Bağırıp çağırarak sohbet ediyorlar, sokak sokak geziyor, türlü lezzet sunuyorlar. Bize de yutkunarak izlemek düşüyor.
Hayatın hep mutfaktan geçtiğine inandım.
İstanbul’a ikinci şubesini açmaya hazırlanan Carluccio’s’un yaratıcısı Antonio Carluccio, feleğin çemberiyle hulohup çevirmişlerden. İşte gustosu epey yüksek bir hayat gurmesinden aşk, yemek, kadınlar ve insanlar üzerine dedikodusu bol bir hayat dersi.
Caz tutkunlarının her yıl heyecanla beklediği, Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden Akbank Caz Festivali, 23’üncü yılında yine dopdolu bir programla kapılarını açtı.
ECZACIBAŞI Topluluğu ile İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın ortaklığıyla 2006 yılında hayatımıza giren Kanyon bir ay gibi bir sürede iki önemli uluslararası ödülün sahibi oldu.
“Puget Sound rıhtımında balıkçıların kocaman bir somon balığını kuyruğundan tutup hızla ve öldürecek güçte çarptığını görmüştüm. İlk kurbanımızın kafasına tahta çekiçle vursam olmaz mıydı?
Havadan-denizden, geceden-kahvaltıdan, Mediyeköy’den-Ortaköy’den tazesine şehir trendleri, günü gününe metropol haberleri, dakikası dakikasına kent dedikoduları
Bütün gün aç kalmış mideye ilk girenin ılık bir çorba olması önemlidir çünkü...
İngiliz araştırmacılar, İtalyan yemeği olarak bilinen lazanyanın aslında İngilizlere ait olduğunu iddia ettiler.<br>