GeriSeyahat Kısa haberler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Kısa haberler

Kısa haberler

Yüz şeklinize uygun gözlükler
Slazenger, yaz koleksiyonunda her yüz şekline uygun modeller tasarladı. Dayanıklılığın ön planda olduğu koleksiyon, polarize camlarla göz sağlığını da koruyor. Fiyatı: 265 TL. (www.slazengereyewear.com)

Mayo ve bikininizle uyumlu pareolar

Mayo ve bikini markası Bonesta’nın yaz koleksiyonunda metal ve ahşap aksesuvarlar, taşlar ve tokalar var. Mayo ve bikini kumaşı ile kombinli pareolarla plajlara inerken ne giysem derdinden kurtulabilirsiniz. Tüm Boyner, YKM, Huzur ve Ender mağazalarından temin edebilirsiniz.

Ayaklarda çiçek şıklığı

Birkenstock Birki’s serisinin Torfino modeli siyah, beyaz, turuncu, pembe renklerden oluşuyor. Parmak arasına takılabilen çıt çıtlı çiçek figürleri de var. Torfino modellerini Birkenstock Bağdat Caddesi, Nişantaşı ve Kanyon mağazalarında bulabilirsiniz. Fiyatı 199 TL.

Seyahate not defterinizi almadan çıkmayın

Scrikss, tatil boyunca yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz NoteLook Retro defterleri satışa sundu. Kapaklarında eski fotoğraf makinesi ve kamera motifleri kullanıldı. A5, A6 ve B5 ebatlarında piyasaya sürülen defterleri kırtasiyelerden edinebilirsiniz. Fiyatları 8 TL’den başlıyor.
(www.scrikss.com.tr)

False