GeriSeyahat 5 yıldızlı iftarlar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
5 yıldızlı iftarlar

5 yıldızlı iftarlar

Ramazan'la birlikte 5 yıldızlı oteller iftar sofrası hazırlıyor. Zengin mönülerin fiyatları 6.5-10 milyon lira arasında değişiyor.

BİRBİRİNDEN LEZİZ

RAMAZAN ayının vazgeçilmez unsurlarından biri de iftar sofraları. Hele Dünyanın en zengin mutfaklarından olan Türk Mutfağı ile hazırlanmışsa... Antalya'daki 5 yıldızlı oteller, Ramazan boyunca birbirinden güzel mönülerle iftar yemekleri düzenliyorlar. Kimisi açık büfe, kimisi ise a la carte. Aşçıları farklı ama, hepsi de birbirinden lezzetli.

TATLILAR BİR HARİKA

Falez Hotel'in iftar mönüsünü Ali Öztürk ve Özgür Öztaş, Adonis Otel'inkini Şeref Viran, Talya Otel'de İbrahim Gülel, Dedeman Otel'inkini ise Erdoğan Aydemir hazırlıyor. 5 yıldızlı iftar yemeklerinde her şey mevcut. Özellikle açık büfelerde birbirinden güzel yemekler bulmak mümkün. Yemekten sonra ise mönünün en güzel bölümü olan tatlılar geliyor.

ZENGİN MÖNÜ

Beş yıldızlı ortamda iftar yapmak isteyenler, şehir otellerindeki birbirinden zengin ve lezzetli mönüleri tercih edebilir. Tüm otellerdeki mönülerin vazgeçilmez klasiği ise iftariye tabağı. Bu tabakta; helva, hurma, zeytin, peynir, reçel, domates, salatalık, pastırma, ceviz, sucuk, bal, tereyağı ve komposto, yeralıyor.

False