GeriAtıştırmalık Tarifleri Zencefilli ballı havuç tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Zencefilli ballı havuç tarifi

Zencefilli ballı havuç tarifi

Alkolün yanında harika gidecek bu atıştırmalık, adeta partinizi şenlendirecek. İşte zencefilli ballı havuç tarifi…

  • Ocakta
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30 dk
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yapımı için malzemeler

  • 15-20 adet bebek havuç
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı bal
  • 1 yemek kaşığı julyen doğranmış acı kırmızıbiber
  • 2 yemek kaşığı ince doğranmış zencefil.

Zencefilli ballı havuç tarifi Nasıl yapılır?

Havuçları soyun ve 4-5 dakika kadar haşlayın. Derin bir tavada tereyağını eritin, ardından balınızı ilave edin. Zencefil ve havucu da ekleyin.

8 dakika boyunca soteleyin. Biberi ekleyin ve bir dakika daha soteleyin. Havuçlarınız sunuma hazır hale geldi bile!