GeriTavuk Yemeği Tarifleri Cipsli tavuk kanatları tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Cipsli tavuk kanatları tarifi

Cipsli tavuk kanatları tarifi

Cipsli tavuk kanatları, sofralarınızda farklı tatlılar arayanlar için ideal bir tarif...

  • Yağda
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30 dk
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yapımı için malzemeler

  • 500 gram tavuk kanat
  • 1 paket mısır cipsi
  • 1 adet yumurta
  • Un
  • Kırmızıbiber
  • Tuz
  • Sıvı yağ

Cipsli tavuk kanatları tarifi Nasıl yapılır?

Kanatları yıkayın, temizleyin, kurulayın. Unu bir kapta tuz ve kırmızı biberle karıştırın.

Tavukları önce yumurtaya sonra da unlu karışıma bulayın. Son olarak istediğiniz büyüklükte bıraktığınız cipslere bulayarak, kızgın yağda nar gibi olana kadar kızartın.