Derin yağda çıtır çıtır kızarmış sebzelerin pek sağlıklı olmadığını biliyoruz. Ancak domatesli biber ve patlıcan kızartması ya da bir patlıcan yoğurtlaması olmadan yaz da geçmiyor hani… Sık sık olmasa da hakkını vererek yapmak için birkaç önerim ve popüler olan özel bir patlıcan tarifim var.
#Gülay Barbaros AltanHamburger hayatımıza ilk olarak 80’lerde Amerikan kökenli bir fast food ürünü olarak girdiğinde muhtemelen bu kadar sevileceğini kimse tahmin etmemişti. Halbuki bugün dışarıda yemek yemeyi sevenlerin ilk tercihlerinden biri durumunda. Üstelik artık o standart “iki ekmek arası incecik köfte” modeli burgerler de geride kaldı. Şimdi her damak zevkine göre özelleştirilebilen gurme burgerlerin zamanı.
#BurgerUmarım herkes bu haftayı sevdikleriyle ve dinlenerek geçiriyordur. Benim yorgunluğum da kendime dönerek ve içimdeki çocukla konuşarak diniyor. Bu hafta fark ettim ki her çocuğun kahramanları var ve onlar hayatta yapmayı sevdiklerini şekillendiriyor. Sizi benimkilerle tanıştıracağım.
Ne diyeyim valla çok tatlısınız. İki gündür gelen e-postalar insanı gülmekten neredeyse krize sokacak kadar komikler. Meğer hepimizin içinde gizli bir yamyamlık varmış. Niye mi? Çünkü bir çoğumuz pişirmeden çiğ çiğ yemeyi düşünmekteymişiz. Sayfamın alabildiği kadarını büyük bir zevkle yayınlıyorum. Ne diyeyim valla alemiz biz hatunlar...