Nusret, Londra’daki yeni restoranını açtıktan sonra ilk kez Milliyet’ten Çağdaş Ertuna’ya konuşmuş. Nusret’in o röportajdaki şu cümlesi dikkat çekiciydi:“Bu Türkiye’nin uluslararası markası. Amerikalılar, Yunanlar herkes sahipleniyor, en acımasız Türkler eleştiriyor.”
#Onur Baştürk‘İkinci Bahar’ dizisinde Meral Okay’ın canlandırdığı ‘kasap Melahat’ karakterini hatırlar mısınız? ‘Kasap Melahat’ karakteri kadınların da kasaplığa gönül verebileceğini aklımızın bir köşesine koymuştu. Bu hafta kasaplık mesleğinde 27 yılı devirmiş ve zirveye yerleşmiş Semrah Doğan’ın hikâyesi var...
#Kadın KasapBaşta ABD olmak üzere Avrupa ülkelerinde revaçta olan steakhouse’lar için artık "Bizim bir parçamız" diyebiliriz. Eskiden ailecek giden kebap salonlarının yerini artık steakhouse’lar aldı. Bu mekanları İstanbul’un hemen hemen her bölgesinde bulmak mümkün. Steakhouse şefleri ise özellikle sosyal medyada yaptıkları alevli şovlarla herkeste merak uyandırıyor. Etin pişirilmesinden, marine edilmesine, lezzetinden şovuna kadar çok konuşulan steakhouse’lardan size 4 örnek...
#SteakhouseSon dönemlerde Salt Bae markası ile hamburger zinciri için harekete geçen Nusr-Et Steakhouse’un ortağı Nusret Gökçe şimdi de turizm alanına girdi. Doğuş Holding, İstanbul Maçka’daki Park Hyatt’ı Nusret Gökçe’nin şubat ayında 50 bin lira sermaye ile kurduğu Nusret Yatırım AŞ’ye devretti.
#GazetehaberleriNusret kardeşimiz şöhret nedeniyle kişiliğinden çok ciddi taviz vermiş durumda. Bir an için bu yetenekli gençle empati kurun. Bir iş modelinin başarısı için günde bin kez tanımadığınız insanlarla fotoğraf çektirmek ve o meşhur tuz sahnesini yinelemek ister misiniz? Gına gelmez mi insana? Tabii ki şöhret, para, güç çekici. Ama ya bedeli?
#Nusret GökçeHamburger hayatımıza ilk olarak 80’lerde Amerikan kökenli bir fast food ürünü olarak girdiğinde muhtemelen bu kadar sevileceğini kimse tahmin etmemişti. Halbuki bugün dışarıda yemek yemeyi sevenlerin ilk tercihlerinden biri durumunda. Üstelik artık o standart “iki ekmek arası incecik köfte” modeli burgerler de geride kaldı. Şimdi her damak zevkine göre özelleştirilebilen gurme burgerlerin zamanı.
#BurgerTuz serpme hareketini imzası haline getirerek fenomen olan kasap-şef Nusret Gökçe, restoran zincirinin yeni mekânını New York’ta açtı. Yemek eleştirmenleri de soluğu bu yeni restoranda aldı. İlk çıkan yazılarda eleştiriler ağırlıktaydı. Etler aşırı yağlı ve sert, hesap ‘gereksiz’ pahalı bulundu. Yerinde inceledik. Görünüşe göre ne Nusret’in kendisi ne de hayranları eleştirileri umursuyor...
#Nusret GökçeTuz dökme hareketiyle Türkiye’de olduğu kadar dünyada da üne kavuşan Nusret Gökçe, ABD'deki ikinci restoranını New York'ta açtı. ABD'nin köklü gazetelerinden New York Times da 'salt bea' hareketinin yaratıcısı Nusret Gökçe hakkında bir yazı yayımladı.
#Nusret GökçeNusr-Et Steakhouse'un patronu olan ve meşhur 'saltbae' hareketi ile çeşitli videolar paylaşan Nusret Gökçe, Instagram takipçileri ile bu kez halay çekerken çekilmiş bir videosunu paylaştı. Gökçe videonun açıklamasına ise "New York şubesini açmaya giderken ben" yazdı.
#Nusr-EtDünyada ‘saltbae’ hastagi ve lakabı ile sosyal medya fenomeni haline gelen Nusr-Et Steakhouse’un patronu Nusret Gökçe, 6 milyon dolarlık yatırımla Amerika’daki ilk şubesini Miami’de açıyor. Nusret’in, 2017 sonuna kadar ise New York ve Doha restoranlarını da açması bekleniyor.
#Nusr-Et SteakhouseFishing (olta) yöntemiyle 50’ye yakın ünlünün sosyal medya hesabını çalıp şantajla para isteyen “Ducky Layne” çetesinin 14 üyesi tutuklandı. Bu arada çetenin son dönemlerin ünlü ismi Nusret’in de hesabına girdiği, ancak polis operasyonu nedeniyle hesabı ele geçiremedikleri öğrenildi. Binlerce takipçisi olan iki sosyal medya fenomeni de çete üyesi olmakla suçlanıyor.
#Fishing