Açlık hissetmemizin birçok nedeni var. Temelde kalori, su ve tuz için fizyolojik ihtiyacımızdır ama iştahımızın vahşiliği, kendimize dikte ettiğimiz diyetler ve stres gibi faktörler tarafından yönlendirilir. Hani bazen hamburgerin son lokmasını ağzımıza atarken arkadaşımıza ‘Ne yesem doymuyorum’ diye dert yanıyoruz ya, işte o iş aslında öyle değil. Biz doyuyoruz ama farkına varmıyoruz. Hadi gelin bu durumu ortaya çıkaran nedenlere bakalım ve iştahımız şöyle güzelce bir kaçsın.
#AçlıkDünyada ve ülkemizde koronavirüsten korunma ile ilgili önlemler alınmaya devam ediyor. Karantinada çoğu kişi evde durmanın verdiği can sıkıntısıyla veya durumun oluşturduğu tedirginlikle tatlı yeme isteği yaşayabiliyor ve kendini mutfağa atıyor.
#KarantinaSağ gösterdi: Galerici Murat Karabova’yla aşk yaşadığı söyleniyordu. O sırada eski nişanlı Faruk Salman ortaya çıkıp hakkını haram ettiğini söyledi. Ama sonra sol vurdu: İşletmeci Tayfun Topal’la el ele görüntü verdi, ardından Instagram’a birlikte çekilmiş, kalpli aşk pozu bastı. Deniz Seki’nin baş döndürücü aşk trafiğine yetişemeyenler için son perde: Peki kim bu Tayfun Topal?
#Savaş ÖzbeyTam bir et aşığı Cüneyt Asan (52). 10 yaşında bir kasap dükkanında çırak olarak başladığı bu aşk halen Günaydın Steak House’un patronu olarak devam ediyor. Etsiz bir gün bile geçiremeyen Asan en iyi et çeşitlerini, pişirmenin püf noktalarını, kendi geliştirdiği et kurutma tekniklerini anlattı
Saba Tümer yemek yapmayı sevmiyor ama her türlü yemeği yemeye bayılıyor. Kiloda işin ucunu kaçırmamak için her sabah kendisini rejim ve yürüyüş yapmaya ikna ediyor ancak daha akşam olmadan bu kararından vazgeçiyor çünkü kısır ve mantı türü yiyecekleri görünce dayanamıyor!