Meclis ne zaman açılacak, sorusu kamuoyunun gündeminde yer almaya devam ediyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi yeni yasama dönemi için geri sayım başladı. Eylül ayının gelmesiyle birlikte tüm gözler TBMM'ye çevrildi. 30 Temmuz 2024'te yapılan son oturumun ardından tatil eden Meclis yeni yasama dönemine ne zaman başlayacak merak konusu oldu. Yeni dönemde önemli yasa tasarıları, ekonomik düzenlemeler ve toplumsal konuların Meclis gündemine gelmesi bekleniyor. Meclis Genel Kurulu'nda yapılacak görüşmelerde, Türkiye'nin iç ve dış politikası ile ilgili kritik kararların alınması öngörülüyor. Peki, TBMM yeni yasama dönemine ne zaman başlayacak? İşte Türkiye Büyük Millet Meclisi açılış tarihi 2024!
#TBMM Yeni Yasama Dönemi 2024Meclis yeni dönem başlangıç tarihi için geri sayım başladı. Eylül ayının gelmesiyle birlikte tüm gözler TBMM'ye çevrildi. 30 Temmuz 2024'te yapılan son oturumun ardından tatil eden Meclis yeni yasama dönemine ne zaman başlayacak merak konusu oldu. Vatandaşlar, Meclis'in gündemine gelecek önemli konularla birlikte açılış tarihini de bekliyor. Peki, TBMM yeni yasama dönemine ne zaman başlayacak? İşte Türkiye Büyük Millet Meclisi açılış tarihi 2024!
#TBMM Yeni Yasama Dönemi 2024TBMM açılış tarihi, eylül ayının gelmesiyle gündemde yer aldı. Ekonomiyi ilgilendiren çalışmaların ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM), çalışma dönemini tamamlayarak tatile girdi. Taşeron işçi, vergisiz telefon ve ev hanımlarına emeklilik gibi konular için bekleyiş sürerken, Meclis'in yeni yasama dönemine gözler çevrildi. Meclis yeni yasama döneminde de önemli konuları gündemine alacak. Peki, Meclis tatili ne zaman sona erecek? TBMM hangi tarihte açılacak? İşte konu hakkında bilgiler...
#TBMM Açılış TarihiTBMM açılış tarihi, ağustos ayının son günleriyle gündeme geldi. Özellikle ekonomiyi ilgilendiren çalışmaların ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM), çalışma dönemini tamamlayarak tatile girdi. Meclis yeni yasama döneminde de önemli konuları gündemine alacak. Taşeron işçi, vergisiz telefon ve ev hanımlarına emeklilik gibi konuların ele alınması bekleniyor. Peki, Meclis tatili ne zaman sona erecek? TBMM hangi tarihte açılacak? İşte konu hakkında bilgiler...
#TBMMTBMM'nin yasama yılı 1 Temmuz'da sona ermişti. Eylül ayıyla birlikte meclis tatili ne zaman bitecek, meclis ne zaman açılıyor araştırmaları hız kazandı. TBMM tatilin ardından yasama çalışmalarına yeniden başlayacak. TBMM Genel Kurulunun öncelikli işleri arasında EYT gibi konular yer alacak. Peki, Meclis ne zaman açılıyor, hangi tarihte? İşte, 2022 TBMM açılış tarihi...
#Meclis Ne Zaman AçılıyorTBMM, Temmuz ayında tatile girdi. Bu sürede bazı komisyonlar çalışmalarına devam edecek. Meclisin yeni yasama dönemine ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Peki Meclis ne zaman, hangi gün açılacak? işte TBMM yeni yasama yılı tarihi
#Meclis Ne Zaman AçılacakÖvgünün bedeli varCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan için kullandığı “Katil” tanımlamasından geri adım atmadı, “Beni duyması için daha da sert konuşacağım” dedi. Reyhanlı saldırısı konusunda MİT ile El Muhaberatın masaya oturup konuşmasını öneren Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın ABD gezisini, “Her övgünün bir bedeli vardır. Her zaman beyzbol sopası gösterecek değiller” diye değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, partisinin Aydın’a düzenlediği miting önceki bir grup gazetecinin sorularını yanıtlarken, şunları söyledi:
ÖNEMLİ bir adım olan 3. Yargı Paketi ocak ayında Meclis’e sunuldu. Üzerinden beş ay geçti. Meclis tatili yaklaştığı için sonbahara, hatta belki gelecek seneye kalması ihtimali bile var! Çünkü iktidar ve muhalefet grup başkanvekillerinin tatilden önce çıkarmak için uzlaştığı kanunlar listesinde bu yok.
BDP’nin Hakkari’den milletvekili seçilen eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimden önce muhalefet liderlerine, gazeteci ile yazarlara açtığı davaları geri çekmesinin önemli olduğunu belirterek, "2 bin arkadaşımız tutuklu. Bunların serbest bırakılması için yasal düzenleme yapılırsa helalleşme o zaman olur" dedi.
Hollanda’da İslamiyet’i ve Müslümanları hedef alan söylemleriyle tanınan aşırı sağcı politikacı Geert Wilders'in lideri olduğu PVV (Özgürlük Partisi) Nyfer adlı büroya yaptırdığı araştırmaya ilişkin hazırlanan raporda, Türkler, Faslılar, Antilliler ve Surinamlıların yer aldığı “Batılı olmayan” yabancıların Hollanda’ya yılda 7,2 milyar Euro’ya mal olduğu belirtildi.