Gelinim Mutfakta biber kasesi tarifi 'Bugün ne pişirsem?' diyenlere alternatif olarak ekrana geldi. Kaliforniya biberiyle yapılan biber kasesi kolay malzemeleri ve pratik sunumuyla sofralarınızda yer almayı hak ediyor. Peki, biber kasesi nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte, biber kasesi tarifi detayları...
#Biber KasesiGelinim Mutfakta bugün külah pasta tarifi ile günün birincisi belli oldu. Tarifi en güzel hazırlayarak yüksek puanı alan gelin aynı zamanda Gelinim Mutfakta çeyrek altını alan isim oldu. Peki, Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyreği kim aldı? İşte, Gelinim Mutfakta günün birincisi 27 Aralık 2022 Salı!
#Gelinim MutfaktaGelinim Mutfakta külah pasta tarifi günün aranan tatlıları arasında yerini aldı. Torpil tatlısı diye de bilinen külah tatlısı, adını kulah şekli verilen hamurundan alıyor. Peki, külah tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte, evde kolay külah tatlısı tarifi ve yapılışı...
#Külah PastaGürültücü, hülyalı, gizemli, biraz şımartılmış, kimi zaman rahatsız edici ve büyüleyici... Geçmişte Roma’nın tarihi bölgelerinde yoğunlaşan turist kalabalıkları artık merkezin dış çeperlerinde yeniden yapılanan hayat alanlarına kayıyor. Turistik rotaların dışında bir tatil hayal ediyorsanız ‘centro storico’nun dışında dolaşın. Testaccio pazarındaki tezgâhlarda pizza tadın, pazar günü kurulan Porta Portese bit pazarında turlayın, San Lorenzo ve Tiburtina semtlerinin gece kulüplerinde eğlenin, Neve di Latte ve La Mucca Bianca gibi semt dondurmacılarında ağzınızı tatlandırın. İyi bir planlamayla şehrin önemli bölümünü 2,5 günde keşfedebilirsiniz.
#Roma Gezi RehberiKIRMIZI etin gramajında yüzde 30’a varan artış sağlayan Bradmix adlı kimyasalın yerini artık, unlu mamuller ve fonksiyonel ürünlerde kullanılan Suprex adlı pastörize edilmiş buğday unu aldı. Suprex, tutucu özelliği sayesinde etin mayalı hamur gibi hacminin genişlemesine ve ağırlığının da eklenen su kadar artmasına yol açıyor. Pişirirken ise hacim küçülmesi yaşanmıyor. Ancak, et yavanlaşıyor.
Kendine has ve çok özel hoş kokusu, mayhoş tadıyla baharın müjdecisi olan çilek, büyük küçük herkesin sevgilisi. Kısa ömürlü ve narin bir meyve olan çileğin aslında tam zamanı. En özgün tatlıların ana malzemesi olan bu kırmızı vazgeçilmez, yepyeni tarfilerle mönülerinizi zenginleştiriyor.
#Yemek