Islak hamburger severek tüketilen sokak lezzetlerimizden biridir. Salçalı sosuyla damak çatlatan ıslak hamburger Gelinim Mutfakta yarışması ile yeniden gündeme geldi. Peki, ıslak hamburger nasıl yapılır? İşte, ev yapımı ıslak hamburger tarifi ve yapılışı...
#Islak HamburgerKanal D ekranlarının ilgiyle izlenen televizyon programı Gelinim Mutfakta çıtırlı çilekli muhallebi ile evlerinize geliyor. Programda yoğun ilgi gören çıtırlı çilekli muhallebi tarifi izleyenler tarafından araştırılıyor. Peki, Gelinim Mutfakta çıtırlı çilekli muhallebi nasıl yapılır? İşte tarifin detayları...
#Çıtırlı Çilekli Muhallebi TarifiDondurma yaz aylarının olmazsa olmazı. Hem düşük kalorisi hem de tadıyla sıcak havalarda serinlemek için harika bir seçenek. Çeşit çeşit aromalı dondurmayı sevmeyen yoktur. Özellikle tadı ve rengiyle limonlu dondurma pek çok kişinin favorisi. Limonlu dondurmayı hazır almak yerine katkısız bir şekilde evinizde de yapabilirsiniz. Peki evde limonlu dondurma nasıl yapılır? İşte evde limonlu dondurma yapımı için kolay tarifi...
#Limonlu DondurmaEkranların sevilen yarışması Gelinim Mutfakta çıtır tavuk ve mantar salatası tarifi ile sofralarımıza konuk oluyor. Akşam yemeği hazırlığında olan izleyiciler bu hafif yaz menüsünü hazırlamak için çıtır tavuk ve mantar salatası tarifi detaylarını araştırıyorlar. Peki, Gelinim Mutfakta çıtır tavuk ve mantar salatası nasıl yapılır? İşte, tarifin detayları...
#Gelinim Mutfakta Çıtır Tavuk Ve Mantar SalatasıMisafirlerime kurduğum sofrada iyi bir pastırma olmalı. Biz lokantada pastırmamızı kendimiz yapıyor, koruyucu madde kullanmıyoruz. Sonra bazen toz haline getirip humusun üzerine serpiyoruz, bazen de tavuk budunun içini pastırma kıtırıyla doldurup pişiriyoruz. Minik börekleri pastırmalı ve sivri biberli yapmaya bayılıyorum. Kızarmış ekmeğin üzerine ince bir dilim tereyağı ve yeni kesilmiş pastırma da sevdiğim tatlar listesinin başında geliyor. Karar veremedim, pastırmanın her halini seviyorum galiba...
#Pastırmalı YumurtaSağlıklı beslenme, artık tatsız tutsuz yemekler yemek anlamına gelmiyor. Dünya yiyecek-içecek endüstrisi, son yılların en önemli trendine uyarak kendini yeniden tanımlıyor. Restoranlar, artık sağlık nedenleriyle diyet yapmak zorunda olan, ağır yemekler yiyip kilo almak istemeyen müşterilerine hizmet sunmak zorunda.
Edremit Körfezi’ndeki Ayvalık, tam bir Ege kasabası. Sadece denizi ve kumsalıyla değil, yemekleriyle de meşhur. Ayvalık deyince akla zeytinyağı, papalina balığı, tost, lokma ve sakız geliyor hemen. Ayvalık zeytinyağı, tescilli bir ürün. Kasabadaki lokantalarda zeytinyağı masalara geliyor. Zaten kurabiye dahil her şeyde zeytinyağı kullanılıyor.