Paris soslu antrikot tarifi Gelinim Mutfakta izleyicileri tarafından merak konusu oldu. Dünyaca ünlü Cafe DE Paris sosuyla hazırlanan tarifte antrikot eşsiz bir lezzete dönüşüyor. Peki, Paris soslu antrikot nasıl yapılır? İşte, Gelinim Mutfakta Paris soslu antrikot tarifi ve malzemeleri...
#Gelinim Mutfakta Paris Soslu AntrikotBu hafta İzmir Narlıdere’ye bağlı Sahilevleri’ndeyiz. Sahilevleri, adı gibi İzmir’in sahil havası yaşatan en gözde yerleri arasında. Kent merkezinin yanı başında olmasına rağmen, sahip olduğu imkanlar, birbiri ardına açılan mekanlarla İzmir’in gastronomide yıldızı parlayan bölgelerinin başında geliyor. Burası şehrin ortasında adeta bir cennet, yoğunluğun içinde sessiz-sakin bir vaha, çok farklı mutfak kültürlerinden tatlara ulaşabileceğiniz bir lezzet adası. Mekanımız ise Times Restaurant and More...
#1Osmanlı Saray mutfağının eşsiz lezzetlerinden kavun dolması Gelinim Mutfakta altin final gününde ekranlara geliyor. Tam mevsiminde, yaz aylarına farklılık katan kavun dolması tarifi mutlaka denemeniz gereken yemeklerden biri. Peki, kavul dolması nasıl yapılır? İşte, Gelinim Mutfakta kavun dolması tarifi ve malzemeleri...
#Kavun DolmasıEkranların sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta katlı kaşarlı dürüm tarifi ile sofralarımıza geliyor. Ekran başındaki izleyicilerin merak ettiği katlı kaşarlı dürüm kolay malzemeleri ve yapım aşamalarıyla akşam menülerinde yerini aldı. Peki, evde katlı kaşarlı dürüm nasıl yapılır? İşte, Gelinim Mutfakta katlı kaşarlı dürüm tarifi ve malzemeleri...
#Gelinim Mutfakta Katlı Kaşarlı Dürüm23 Nisan’da klasik bir tema parkı yerine çocuklarınıza orijinal bir et şinitzel ya da gerçek bir İtalyan makarnası tattırmaya ne dersiniz? Roma’da karakterli esnaf lokantası, New York’ta şehrin en havalı balık restoranı, Fransa’da bir semt pazarı... Oğullarım Deha ve Yekta ile favori yeme-içme mekânlarımızı, seyahat rotanıza ekleyerek çocuklarınızla gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
#ÇOCUKEt, bütün mutfaklarda en önemli malzemelerden biri. Sadece ızgara olarak yendiğinde bile tek başına lezzetli bir yemek. Türk mutfağında ise kebabın özel bir yeri var. Bu hafta ülkedeki en iyi 10 et lokantasını seçtik. Gördük ki, Beyti gibi, İmam Çağdaş gibi bazı klasikler hiç değişmiyor. Çok sevilen bir yemeği yıllardır aynı kalitede yapmaya devam eden lokantalar var.Ancak son yıllarda bunların arasına bazı yeni lokentaların katıldığını da gördük. Dükkan ve Günaydın lokantaları, kebapla restoranı birleştiren yeni tarz mekanlar.